CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Specialist in facilitaire oplossingen

Al ruim 30 jaar helpt Vebego Facility Solutions organisaties met het managen, optimaliseren én verduurzamen van de totale facilitaire organisatie. Onze specialisten bieden slimme oplossingen op het gebied van integrated facility management, exploitatie en beheer, facility services, huisvesting, vastgoed, projectmanagement en technisch management. Dit doen we dagelijks met ruim 750 medewerkers voor uiteenlopende organisaties. Onze missie: elke dag Great work leveren, zodat onze klanten vanuit een optimale werk- en leefomgeving geweldig werk kunnen verrichten.

Onze diensten
Algemene leveringsvoorwaarden
General Terms And Conditions

Meer dan 30 jaar ervaring

Onze geschiedenis

Het staat hier wellicht een beetje raar, maar wij zijn niet zo van geschiedenis. We leren ervan en kijken dan snel weer vooruit. In plaats van te focussen op gisteren, doen wij dat op morgen. Goed, één zin dan: Yask ontstaat in 2011 als Home at the Office en Prisma Facility Management (ontstaan in 1990) hun krachten bundelen. Samen bieden ze alle facilitaire zaken gemakkelijk onder één dak. 

Samen sterk

Eind 2017 maken KIEN Facility Management en Yask bekend samen verder te gaan. In 2018 is de nieuwe samenwerking een feit en gaan we samen door als Yask. Eind 2018 wordt ook Heton, gespecialiseerd in de exploitatie en het beheer van o.a. sport-, onderwijs-, en cultuurlocaties, onderdeel van Yask. Vanaf 1 januari 2021 opereert Heton ook officieel onder de naam van Yask. Met ingang van 1 november 2022 neemt Yask de naam van moederbedrijf Vebego aan en wordt de nieuwe naam: Vebego Facility Solutions.

  • Plezier én hard werken
    Hoewel we klein zijn begonnen, zijn we dat allang niet meer. Behalve op de werkvloer. Daar staan we nog steeds dicht bij elkaar. Plezier en hard werken gaan bij ons hand in hand: een goede sfeer is belangrijk om steeds weer topkwaliteit te leveren.
  • Onderdeel van Vebego
    Vebego Facility Solutions is onderdeel van Vebego, een familiebedrijf dat sinds de oprichting van Hago in 1943 uitgegroeid is tot een krachtig collectief met bedrijven zoals Vebego Airport Services, Assist, Alpheios en Fortron. In dit collectief werken bijna 40.000 medewerkers.
Onze medewerkers

Iedere organisatie heeft mensen nodig die elke dag het beste van zichzelf willen geven. Dat geldt niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onszelf. Zonder enthousiaste facility managers, hospitality medewerkers, beheerders en interim experts geen solutions en geen great work. Daarom creëren we zelf ook een bruisende werkomgeving waar ambitieuze en daadkrachtige facilitair professionals zich thuis voelen en steeds beter willen presteren.

Het resultaat: in ruim 30 jaar tijd zijn we gegroeid naar 750 medewerkers en staan we bekend als topspeler in de facilitaire branche. Wat is gebleven, is de informele sfeer van een hecht en echt familiebedrijf. 

Onze mensen bij de klant

2019 Fm Eurocontrol 5
Werken voor EUROCONTROL
Vitaliteit & Verzuim Coördinator
Werken voor HTCE
2019 Fm Ise 7
Werken voor ISE
2017 Kpn 4
Werken voor KPN
2017 Wonen Limburg 3
Werken voor Wonen Limburg