CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor
IMG 0067 Liggend

Structureel aandacht voor een duurzame toekomst: Vebego Facility Solutions behaalt ISO 14001 certificering!

Op 7 december ontvingen wij officieel het ISO 14001-2015 certificaat, de internationale standaard voor milieumanagement. Hierin staat beschreven hoe wij procesmatig onze milieu verantwoordelijkheden managen verbeteren en zo structureel duurzaam kunnen handelen.

 

‘Duurzaamheid en milieu verantwoord handelen heeft al jaren onze focus. Wij willen impact maken door te zorgen voor een duurzame werk- en leefomgeving’ benadrukt Faruk Türkmen, Financieel Directeur bij Vebego Facility Solutions. ‘We zijn trots dat onze inspanningen zijn geformaliseerd in de vorm van dit certificaat. Een mooie aanvulling op onze eerder behaalden ISO 9001-2015 en VCA** certificaten.’

 

Ook voor onze klanten en samenwerkingspartners is onze aandacht voor effectief milieubeheer een meerwaarde. ‘Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Milieu Toolboxen die onze facilitair specialisten in kunnen zetten’ zegt John Lijffijt, KAM-coördinator bij Vebego Facility Solutions. Met behulp van deze toolboxen creëren we meer bewustwording op de locaties van onze klanten en geven we handvaten voor gerichte maatregelen op het gebied van afvalscheiding, recycling, energiebewustzijn en toepassing daarvan in bijvoorbeeld rijgedrag.

 

Ook selecteren samenwerkingspartners en leveranciers die zich ook focussen op een duurzame dienstverlening. Onze doelstelling voor 2025 is dan ook CO2 neutraal ondernemen en 100% maatschappelijk verantwoord inkopen.

 

Door te blijven voldoen aan de aan de eisen in de ISO 14001-norm en nationale milieuwetgeving houden we onszelf scherp en zorgen we er voor dat duurzaamheid onderdeel is van al onze facilitaire diensten.

IMG 0069 Liggend

TÜV Nederland reikt het ISO 14001-2015 uit aan Vebego Facility Solutions.

 

Van links naar rechts: Faruk Türkmen, Financieel directeur Vebego Facility Solutions / Ebru Yondem,       
Salesmanager Business Services bij TüV / John Lijffijt, KAM-coördinator Vebego Facility Solutions.

Meer nieuws

IMG 0416

Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’

01-02-2024
< 1 min.
Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’
Contractondertekening FMHaaglanden

Contract met FMHaaglanden, onderdeel Ministerie van Binnenlandse Zaken

29-01-2024
< 1 min.
Contract met FMHaaglanden, onderdeel Ministerie van Binnenlandse Zaken
AE7I1044A

Great work bij KPN

14-12-2023
< 1 min.
Great work bij KPN