CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor
Vebego Met Achtergrond

Yask Facility Management heet nu Vebego Facility Solutions

Vanaf 1 november 2022 heeft Yask een nieuwe naam: Vebego Facility Solutions. Deze naamswijziging past in de strategie van Vebego om haar 80 dochterbedrijven met bijna 40.000 medewerkers in drie jaar te transformeren naar 11 Europese bedrijven met één sterke, herkenbare naam.  

 

Pepijn Reijnders, algemeen directeur van Vebego Facility Solutions: “Als Vebego-bedrijven hebben we hetzelfde DNA: allemaal willen we voor onze klanten en medewerkers het fundament zijn van waaruit zij geweldig werk kunnen leveren. Om deze boodschap nog beter voor het voetlicht te brengen, werken we al twee jaar intensief samen aan het programma ‘One family, one culture, one language’. Nu is het tijd om ook naar buiten te treden met één naam en één herkenbare identiteit. Ik ben blij met onze nieuwe naam. Vebego is een sterk merk en Facility Solutions past precies bij wat we doen en waar we voor staan: professionele mensen en slimme oplossingen bieden om facilitaire processen in uiteenlopende organisaties te managen, optimaliseren en verduurzamen.” 

 

Overheid, Zorg, Industrie, Financiële wereld, Energie- en IT-sector: iedere organisatie heeft mensen nodig die geweldig werk willen en kunnen leveren. Vebego Facility Solutions biedt een breed scala aan oplossingen om voor hen de beste werk- en leefomgeving te creëren. Onze ruim 750 medewerkers die actief zijn in Integrated Facility Management, Exploitatie en beheer, Facility Services, Huisvesting, Vastgoed, Projectmanagement en Technisch Management, leveren dagelijks Great Work, zodat onze klanten in hún wereld geweldig werk kunnen verrichten. 

Meer nieuws

IMG 0416

Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’

01-02-2024
< 1 min.
Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’
Contractondertekening FMHaaglanden

Contract met FMHaaglanden, onderdeel Ministerie van Binnenlandse Zaken

29-01-2024
< 1 min.
Contract met FMHaaglanden, onderdeel Ministerie van Binnenlandse Zaken
AE7I1044A

Great work bij KPN

14-12-2023
< 1 min.
Great work bij KPN