GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Exploitatie van onderwijslocaties

Beheer en exploitatie van onderwijslocaties is geen taak die je er even ‘bij’ doet. Het is een vak apart en een omvangrijke taak. Gebouwinstallaties en technische voorzieningen worden complexer en de eisen aan een gezonde, duurzame leeromgeving steeds hoger. Tegelijkertijd blijft de werkdruk van onderwijspersoneel onverminderd hoog en de vergoeding vanuit het Rijk uitdagend. Hoe garandeer jij binnen die kaders een optimale leeromgeving?

Door onze kennis en innovatieve keuzes en die van onze bouwpartners wordt het facilitair beheer en de exploitatie gegarandeerd eenvoudig, betaalbaar en duurzaam.

2020 Eb De Wereldster 2

Zo ziet onze ontzorging bij de exploitatie van onderwijslocaties eruit:

Vebego Facility Solutions levert professionals die je ondersteunen of volledig ontzorgen bij de volgende taken:

 • Het dagelijks beheer van de locatie
 • Het opstellen en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
 • Het overnemen, inplannen en/of aansturen van operationeel medewerkers
 • De inkoop en het beheer van leverancierscontracten
 • Contact met huurders plus de verhuuradministratie voor MFC’s
 • Het opvolgen van storingen en calamiteiten
 • Het optimaliseren van de exploitatie (bezettingsgraad omhoog, kosten omlaag)

Zo maken wij voor onze opdrachtgevers het verschil:

 • Deskundigheid
  Door onze jarenlange praktijkervaring weten we welke materialen wel en welke vooral niet werken in onderwijslocaties. In onze adviezen wegen we niet alleen aanschafkosten maar ook onderhoudskosten voor de lange termijn mee.
 • Flexibiliteit
  Dankzij onze gedreven professionals kunnen we op alle niveaus flexibel op- en afschalen en voor korte of lange termijn ondersteuning bieden.
 • Persoonlijke aanpak
  In persoonlijke gesprekken brengen de wensen en belangen van al je stakeholders (o.a. leerkrachten, ouderraad, huurders) in kaart. Eigen dienstmedewerkers die wij overnemen kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en een warm welkom.
 • Maatwerk
  We ontwikkelen exploitatieplannen op maat met focus op kostenbeheersing en het realiseren van maximale service en faciliteiten voor leerkrachten, leerlingen en huurders.
 • Co-creatie
  Samen met onze partners ontwikkelen en realiseren we ideeën die bijdragen aan lokale cohesie door concrete aan onderwijs gerelateerde maatschappelijke initiatieven.
2020 Eb Overleg School 6
2020 Eb Wereldster Kinderen 15
2020 Eb De Wereldster 11
2020 Eb De Wereldster 30
2020 Eb De Wereldster 7

Onze ervaring & expertise

Vebego Facility Solutions ontzorgt en adviseert opdrachtgevers met onderwijsvastgoed in heel Nederland, zowel risicodragend als dienstverlenend. Wij werken bijvoorbeeld voor gemeente Amsterdam, gemeente Tilburg en Onderwijsstichting INNOVO.

Overweeg jij om het facilitair beheer van jouw onderwijslocatie uit te besteden? Neem nu contact met ons op, dan bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Neem contact op
2020 Eb Wereldster Kinderen 11