CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Exploitatie van sportaccommodaties en zwembaden

Als eigenaar van sportvastgoed faciliteer je dat het liefst met de beste voorzieningen. Maar hoe breng je alle vragen, wensen, verwachtingen, belangen en budgetten in balans tot een sluitende begroting? Wij helpen je graag verder!

Wij verzorgen in heel Nederland de exploitatie en het facilitair beheer van sportaccommodaties, zowel risicodragend als dienstverlenend. Met oog voor de lokale, maatschappelijke belangen realiseren we in zwembaden, sporthallen en gymzalen de beste voorzieningen, een optimale bezettingsgraad, beheersing van kosten voor onderhoud, personeel en energie en behoud of zelfs stijging van het serviceniveau.  

 

Water Controle

Kies professioneel en persoonlijk sporthal- en zwembadbeheer

De volgende taken kunnen wij geruisloos en professioneel van je overnemen: 

 • Het dagelijks beheer van de accommodatie 
 • Het opstellen en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) 
 • Het overnemen, inplannen en/of aansturen van operationeel medewerkers 
 • De inkoop en het beheer van leverancierscontracten 
 • Contact met huurders plus de verhuuradministratie 
 • Het opvolgen van storingen en calamiteiten 
 • Het (risicodragend) optimaliseren van de exploitatie  

Wij werken bijvoorbeeld voor onderwijsinstellingen, gemeenten en beleggers met sportvastgoed. Zo maken wij voor hen het verschil:

 • Deskundigheid
  We zijn al ruim 25 jaar ervaring succesvol in een efficiënt beheer en risicodragende exploitatie van sportaccommodaties.
 • Flexibiliteit
  Zowel voor de korte of lange termijn bieden we experts met een hands-on mentaliteit voor alle niveaus voor en een optimaal beheer
 • Persoonlijke aanpak
  In persoonlijke gesprekken brengen de wensen en belangen van alle stakeholders zorgvuldig in kaart. Eigen dienstmedewerkers die wij overnemen kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en een warm welkom.
 • Maatwerk
  We ontwikkelen exploitatieplannen op maat, met focus op kostenbeheersing en maximale service aan huurders en gebouwgebruikers.
 • Co-creatie
  Samen met onze partners ontwikkelen en realiseren we ideeën die bijdragen aan lokale cohesie door concrete aan sport en gezondheid gerelateerde maatschappelijke initiatieven.
2020 Eb Pica Mare Zwemmen 63
2020 Eb Citta Fit Horeca 19
2020 Eb Citta Fit Sporthal 34
2020 Eb Citta Fit Sporthal 69

Onze ervaring & expertise

Wij adviseren en ontzorgen eigenaars van sportvastgoed met professioneel, rendabel en zelfs risicodragend sporthalbeheer of zwembadbeheer. Of het nou gaat om het overnemen van operationele beheerstaken, de aansturing van personeel of het ontwikkelen van een strategie voor periodiek onderhoud of een hogere bezetting. Wij helpen je graag verder.

Meer weten?

Hulp nodig bij het beheer van jouw sportaccommodatie(s) of zwembad(en)? Neem nu contact met ons op, dan bespreken we geheel vrijblijvend wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op
2020 Eb Citta Fit Sporthal 70