GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Werkplekinrichting

Werkplektrends volgen elkaar snel op. Van cellenkantoor naar kantoortuin, van een eigen bureau met fotolijstje naar flexplekken met lockers, van 5 dagen per week in de file naar een goed ingerichte thuiswerkplek... De vraag is steeds:  welke veranderingen zijn tijdelijk, wat houden we vast en wat betekent dat voor jouw strategie? Heeft jouw team onvoldoende tijd of expertise om die slag te maken? Onze huisvestings- en inrichtingsexperts denken graag met je mee. Zij kennen de markt, kunnen trends duiden en hebben jarenlange ervaring met conceptontwikkeling en werkplekinrichting.

Nastuh Abootalebi Ehd8y1znfpk Unsplash

Wat kunnen we voor je betekenen?

Een fijne werkplek is meer is dan een in hoogte instelbaar bureau. Het gaat over sfeer, licht, geluid, temperatuur, concentratie en inspiratie. Daarom vliegen we werkplekprojecten integraal aan. Onze experts nemen de regie in handen en coördineren het project van A tot Z. Hun aanpak met onder andere persona’s en employee journeys, leidt gegarandeerd tot draagvlak en tevredenheid van alle stakeholders, een concrete huisvestingsstrategie, een bedrijfseigen werkplekconcept en last but not least: tijdsbesparing en ontzorging.

Onze experts begeleiden je bij de volgende noodzakelijke stappen:

  • Het inventariseren van wensen en behoeften van diverse interne stakeholders
  • Het verkennen en duiden de toekomstplannen van jouw organisatie
  • Het in kaart brengen van de meest relevante externe factoren en ontwikkelingen
  • Het vertalen van alle informatie naar een huisvestingsvisie en -strategie
  • Het uitwerken van een werkplekconcept dat past bij jouw organisatie

Meer weten?

Wil je even sparren met één van onze werkplekexperts of zoek je direct volledige ontzorging bij het ontwikkelen van een nieuwe huisvestingsstrategie of werkplekinrichting? Wij staan voor je klaar. Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
2019 Fm Ebay 8