Welkom op onze nieuwe site
Biodiversiteit

Biodiversiteit is de basis van ons bestaan. Insecten, bodemleven, de kringlopen van water en voedsel: het komt allemaal in gevaar als het slecht gaat met de biodiversiteit.

Eén van de grootste uitdagingen van de tijd waarin wij leven, is het verlies van biodiversiteit. We moeten het tij keren om te voorkomen dat ons ecosysteem instort. Een gezonde en groene omgeving is de enige manier om op lange termijn waarde te creëren voor onze klanten, onszelf en de volgende generaties.

terug naar Goed voor groen
MCM 22053101114

Hoe pakken wij dat aan?

Wij weten het begrip biodiversiteit op praktische wijze te vertalen, waarbij wij financiële haalbaarheid scherp in het oog houden. Tijdens planvorming en realisatie speelt de duurzaamheidsgedachte een belangrijke rol. Vanuit deze overtuiging, en vanuit de wensen en eisen van de belanghebbenden, zoekt Vebego Groen naar gepaste oplossingen die de biodiversiteit stimuleren en het milieu niet onnodig belasten. 

In een maatschappij waarin groen denken en handelen steeds hoger op de bestuurlijke agenda staat, adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van ecologische vraagstukken. Vebego Groen biedt opdrachtgevers een totaalconcept van ontwerp, advies, uitvoering en onderhoud met elementen en materialen die de biodiversiteit versterken. Van realisatie tot beheer; wij zetten onze betrouwbare kennis in voor een groene en biodiverse buitenruimte.

Onze projecten
MCM 22053101405

Biodiversiteitslabel

< 1 min.
Biodiversiteitslabel
VebegoGroen GoedVoorGroen Spoorpark Tilburg

Spoorpark Tilburg

< 1 min.
Spoorpark Tilburg

Meer informatie?

Wil je met ons van gedachte wisselen over jouw groenprojecten, en hoe we samen kunnen werken aan een gezonde en groene leefomgeving? 

Neem contact op
VebegoGroen GoedVoorGroen Spoorpark Tilburg