Datagedreven

We managen groenprojecten datagestuurd door bestaande en nieuwe data samen te brengen in ons GIS-portaal Grrroeninzicht. De impact die wij realiseren op de groene en gezonde leefomgeving maken we inzichtelijk met concrete KPI’s op onder andere het gebied van ecologie, klimaat en biodiversiteit. Op basis van een scan en inventarisatie van data kunnen wij een klimaatlabel en een biodiversiteitslabel toekennen aan een wijk of perceel. Wij geven advies en tips voor een betere klimaatadaptatie en meer biodiversiteit met een bijbehorende hogere labelscore.

terug naar Groene en gezonde leefomgeving
Datadriven

Hoe pakken wij dat aan?

Om de voortgang en de impact van groenprojecten te monitoren verzamelen we data. We zoeken in de keten samenwerking met (beheer)systemen van de opdrachtgever, gebruiken open data en creëren zelf data. Onze eigen data verkrijgen we onder andere uit registraties vanuit de uitvoering, Quickscans, inventarisaties en sensoring. Deze komen allemaal samen in ons eigen GIS-portaal Grrrroeninzicht.

Via ons klantportaal geven we opdrachtgevers toegang tot relevante gegevens en KPI's betreffende het monitoren van groenprojecten. Door het verzamelen en bestuderen van data werken we efficiënt en worden we steeds slimmer. Ook proberen we de particuliere leefomgeving te vergroenen door het verzamelen van data en geven van vergroeningstips via ons online platform voor burgers, Hallo Grrroen

Onze projecten
Vebego Groen groenbedrijf 3

Biodiversiteitslabel

< 1 min.
Biodiversiteitslabel
Vebego Groen Hallogrrroen Platform

HalloGrrroen, vergroenen van Nederland

< 1 min.
HalloGrrroen, vergroenen van Nederland
VebegoGroen vergroenen Bouwteam Eindhoven

Vergroening Eindhoven: van grijs naar groen

< 1 min.
Vergroening Eindhoven: van grijs naar groen

Meer informatie?

Wil je met ons van gedachte wisselen over jouw groenprojecten, en hoe we samen kunnen werken aan een gezonde en groene leefomgeving? 

Neem contact op
VebegoGroen GoedVoorGroen Spoorpark Tilburg