Welkom op onze nieuwe site
Datagedreven

De impact die wij realiseren op de groene en gezonde leefomgeving maken we inzichtelijk met data. Dit doen we met concrete KPI’s op het gebied van ecologie, klimaat, arbeids- en burgerparticipatie. Dit levert ons waardevolle gegevens op waarmee we voortdurend tot nieuwe kennis en maatregelen komen.

terug naar Goed voor groen
Datadriven

Hoe pakken wij dat aan?

De data die wij gebruiken, staan niet op zichzelf. We zoeken in de keten samenwerking met (beheer)systemen van de opdrachtgever, gebruiken open data en creëren zelf data. Onze eigen data verkrijgen we onder andere uit registraties vanuit de uitvoering, Quickscans, inventarisaties en sensoring. Deze komen allemaal samen in ons eigen GIS-portaal.

Ons eigen platform voor burgers, Hallo Grrroen, is daar een mooie aanvulling op. Tot slot biedt het klantportaal ook opdrachtgevers toegang tot relevante gegevens, zodat alles eenvoudig terug te vinden is. Door het verzamelen en bestuderen van data werken we efficiënt en worden we steeds slimmer. 

Onze projecten
MCM 22053101405

Biodiversiteitslabel

< 1 min.
Biodiversiteitslabel

Meer informatie?

Wil je met ons van gedachte wisselen over jouw groenprojecten, en hoe we samen kunnen werken aan een gezonde en groene leefomgeving? 

Neem contact op
VebegoGroen GoedVoorGroen Spoorpark Tilburg