Direct vrijblijvend facilitair advies?

Mystery Guest Quiz: hoe gastvrij is jouw organisatie?

Weet jij hoe gastvrij jouw organisatie écht is? Gastvrijheid, ook wel hospitality genoemd, draait om alle interacties tussen jouw organisatie en je klanten, medewerkers en bezoekers. De mate van gastvrijheid heeft invloed op hun tevredenheid en de binding die ze met je organisatie voelen. Hoe gastvrij je organisatie is, bepaalt voor een belangrijk gedeelte jullie succes.

Hoe meet je die gastvrijheid? Dat doe je met onze online Mystery Guest Quiz! Je vult in een paar minuten de vragen in en krijgt direct je uitslag. Je ontvangt jouw unieke score mét uitwerking in je inbox zodat je direct verbeteringen kunt doorvoeren!

Doe de test!
2019 Fm Ema 21

Wat haal je uit de Mystery Guest Quiz?

Ontdek hoe het met de gastvrijheid van jouw organisatie gesteld is. Kruip in de huid van je bezoekers en beoordeel ieder interactiemoment die zij met jouw organisatie hebben rondom hun bezoek. Na de test ontvang je een score en praktische handvatten om gelijk mee aan de slag te gaan.

  • Meer inzicht in de kwaliteit van de gastvrijheid van jouw organisatie
  • Meer grip op de dienstverlening voor je gasten, bezoekers en medewerkers
  • Hogere kwaliteit van gastvrijheid door het inzetten van de praktische tips uit het rapport

"Met de Mystery Guest Quiz krijg je op een leuke én snelle manier inzicht in het succes van de guest journey van jouw organisatie."

Doe de test!
2019 Fm Eci 4