Direct vrijblijvend facilitair advies?

Technisch beheer

Het technisch beheer van een groot aantal gebouwen in Nederland wordt in samenwerking met onze Technisch Management partner CoSource verzorgd. Dit omvat niet alleen kantoorcomplexen op A-locaties, maar ook campussen, productielocaties, sportaccommodaties en zwembaden, culturele instellingen en zelfs stations, cleanrooms en laboratoria.

Waarmee kunnen we je helpen?

Het technisch beheer & onderhoud van het pand uitbesteden? Voldoen aan de wet- en regelgeving? Het vastgoed van de organisatie verduurzamen? Of het gebouw laten inspecteren? Onze specialisten zijn denkers die doen en graag helpen met slimme, werkbare oplossingen op het gebied van technisch beheer en exploitatie.  

Meer informatie
Vrijblijvend advies
Technische Services Cafm

Onze oplossingen

We doen alles wat nodig is voor een optimaal beheer van de 'hard services'. Zowel op strategisch als tactisch niveau. We houden toezicht op het onderhoud, sturen contractpartijen aan, coördineren en voeren regelmatig analyses en kwaliteitsaudits uit. Op locatie houden we continu de vinger aan de pols en gebruiken daarbij middelen zoals inspecties, onderhoudsanalyses, meerjarenonderhoudsplannen en compliancy software oplossingen.

 

Onze dedicated beheerteams worden ondersteund door specialisten op het gebied van onderhoudskunde, duurzaamheid, energie, inkoop en aanbesteding, project management en wet- en regelgeving. Wij werken volgens een PDCA (Plan-Do-Check-Act) cyclus waardoor we een continue focus hebben op de verbetering van de dienstverlening in gebouwen. Zo kunnen we helpen met:

 • Het verduurzamen van gebouwen
 • Het voldoen aan de geldende wet- en regelgeving (compliance)
 • Het opstellen en uitvoeren van duurzame meerjarenonderhoudsplannen
 • Energie advisering, monitoring en optimalisatietrajecten
 • Auditing van de dienstverlening van installateurs en aannemers
 • Nulmetingen en inspecties (als basis voor beheer, exploitatie, meerjarenplannen en risico-inventarisaties)
 • Volledig gebouwbeheer: van advies tot implementatie met een stapsgewijze aanpak voor soft- en hard services
 • Integraal beheer van alle services (hard- en soft) binnen en rondom het gebouw.

Onze ervaring & expertise

2020 Eb De Wereldster 34
30
jaar ervaring
140
klanten

Met meer dan 30 jaar ervaring en ruim 140 klanten behoort Vebego Facility Solutions tot de top 5 spelers in de markt. CoSource is onderdeel van de Vebego organisatie en is gespecialiseerd in het organiseren en optimaliseren van beheer-en onderhoudsprocessen van installaties en gebouwen. Onder het label Melford ondersteunt CoSource gebouweigenaren en beheerorganisaties bij het in kaart brengen en organiseren van de verplichtingen die voortkomen uit wet- en regelgeving in de bebouwde omgeving.

Wat zijn de voordelen?

Geen zorgen meer over eventuele risico’s, die nemen wij volledig over! We weten exact wat er dient te gebeuren om gebouwen compliant en duurzaam te maken en te houden. Met een onafhankelijke en frisse blik, selecteren en managen we op efficiënte wijze derde partijen. Waarbij we altijd kiezen we voor de beste fit, zodat gebouwgebruikers vanuit een optimale werk- en leefomgeving geweldig werk kunnen verrichten.

 • Complete technische ontzorging
 • Één aanspreekpunt
 • Een veilig gebouw dat voldoet aan de wet- en regelgeving
 • Grip en inzicht in technische operationele kosten en investeringen
 • Een maatwerk verbeterplan voor verduurzaming en energie optimalisatie
2020 Eb Zuyderland Glasbewassing 18

Meer weten over onze werkwijze?

Een technische vraag of uitdaging? Neem contact met ons op. Onze specialisten denken graag mee en geven passend advies.

Vrijblijvend advies
Pexels Andrea Piacquadio 789822 (1)