CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Vebego Facility Solutions stimuleert inclusief werkgeverschap

Meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen, dat is waar wij voor staan en gaan. Dit doen we door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren.

Daarnaast stimuleren wij ook onze ketenpartners om socialer te ondernemen. Wij kiezen er bewust voor om samen te werken met SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Want als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we met elkaar naar een inclusievere samenleving toe.

Jpg Web Dsc 4014

Binnen een jaar van aspirant-status naar PSO Trede 3

Toen we in maart 2021 de Aspirant-status op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) kregen, spraken we de ambitie uit om binnen twee jaar toe te groeien naar Trede 2. In het eerste kwartaal van 2022 heeft PSO Nederland kenbaar gemaakt dat we niet het Trede 2, maar het Trede 3 keurmerk ontvangen. We zijn dus sneller hoger geklommen op de Prestatieladder Sociaal ondernemen dan we ons vooraf ten doel hadden gesteld.

Bij de audit heeft PSO Nederland geconcludeerd dat we ten opzichte van identieke bedrijven koploper zijn in sociaal ondernemen. We hebben het voornemen om deze positie te behouden door zowel de arbeidsparticipatie van kwetsbare doelgroepen als de verduurzaming van onze inkoop verder uit te breiden. De meetbare uitkomsten van de audit geven hiervoor goede handvatten.

Over PSO

PSO is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meetbaar en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben in nauwe samenwerking met de markt, de PSO volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen. 

Pso 1920X1080

Vebego Facility Solutions ontvangt Trede 3 keurmerk van PSO Nederland!

In het eerste kwartaal van 2022 heeft PSO Nederland besloten dat Vebego Solutions aantoonbaar sociaal onderneemt en daarom het PSO trede 3 keurmerk ontvangt. Vebego Facility Solutions gaat hiermee binnen een jaar van de aspirant status naar PSO Trede 3. Deze trede wordt toegekend aan bedrijven die ten opzichte van identieke bedrijven koploper zijn in sociaal ondernemen. Bij de audit wordt gekeken naar de directe en de indirecte sociale bijdrage.

Bekijk het nieuwsbericht
Jpg Web Dsc 4043