CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Facility Management

Facility management is onze corebusiness. Wil je je facilitaire organisatie efficiënter inrichten? Kosten besparen? Of de productiviteit en kwaliteit van je diensten verhogen? Dat kan best een uitdaging zijn als je ook de dagelijkse business moet runnen. Hulp nodig? We managen zowel hard- als soft services en zijn inzetbaar van operationeel tot strategisch niveau.

Hoe kunnen wij je helpen?

We werken met duurzame samenwerkingsmodellen zoals IFM (Integrated Facility Management) en Managing Agent, maar leveren ook single services en facilitair experts op project-/interimbasis.

AE7I0853A

Hoe doen we dit?

Samen met jou en eventuele stakeholders brengen we de ambities en uitdagingen van jouw facilitaire organisatie in kaart. Op basis hiervan maken we een voorstel op maat en selecteren we uit ons toegewijde team de beste mensen voor de job. Zij gaan professioneel en planmatig aan de slag om jouw doelen te realiseren. Ze geven het beste van zichzelf, zijn wendbaar en oplossingsgericht als we onderweg van koers of aanpak moeten veranderen.

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Bij alles wat we doen hebben we één doel: Great work leveren, zodat onze klanten in hun werk- en leefomgeving geweldig werk kunnen verrichten. Als expert in facility management zijn we actief in diverse marktsegmenten: kantoor- en productieomgevingen, campussen, onderwijsinstellingen, zorg, woningcorporaties, sportcomplexen en culturele instellingen. Met onze brede kennis en ervaring staan we garant voor goede maatwerkoplossingen.

  • Focus
    Doe wat jij het beste kan. De praktijk toont een stijging in productiviteit en winstgevendheid bij facilitaire organisaties die vanuit een regierol werken.
  • Flexibiliteit
    Met Vebego Facility Solutions schaal je flexibel op- en af in kwantiteit en expertise als interne of externe ontwikkelingen daarom vragen. Zo blijft je facilitaire organisatie professioneel en lean.
  • Kwaliteit
    Een excellente werkomgeving draagt bij aan tevreden medewerkers, minder ziekteverzuim en en sterk imago. Wij zetten gegarandeerd de puntjes op elke i.

Meer weten over onze werkwijze?

Heb je een facilitaire vraag of uitdaging? Neem contact met ons op. Onze specialisten denken graag met je mee en geven passend advies.

Contact
2019 Fm Eci 6