GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Facility Management

Facility management is onze corebusiness. Wil je je facilitaire organisatie efficiënter inrichten? Kosten besparen? Of de productiviteit en kwaliteit van je diensten verhogen? Dat kan best een uitdaging zijn als je ook de dagelijkse business moet runnen. Hulp nodig? We managen zowel hard- als soft services en zijn inzetbaar van operationeel tot strategisch niveau.

Hoe kunnen wij je helpen?

We werken met duurzame samenwerkingsmodellen zoals IFM (Integrated Facility Management) en Managing Agent, maar leveren ook single services en facilitair experts op project-/interimbasis.

AE7I0853A

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Bij alles wat we doen hebben we één doel: Great work leveren, zodat onze klanten in hun werk- en leefomgeving geweldig werk kunnen verrichten. Als expert in facility management zijn we actief in diverse marktsegmenten: kantoor- en productieomgevingen, campussen, onderwijsinstellingen, zorg, woningcorporaties, sportcomplexen en culturele instellingen. Met onze brede kennis en ervaring staan we garant voor goede maatwerkoplossingen.

  • Focus
    Doe wat jij het beste kan. De praktijk toont een stijging in productiviteit en winstgevendheid bij facilitaire organisaties die vanuit een regierol werken.
  • Flexibiliteit
    Met Vebego Facility Solutions schaal je flexibel op- en af in kwantiteit en expertise als interne of externe ontwikkelingen daarom vragen. Zo blijft je facilitaire organisatie professioneel en lean.
  • Kwaliteit
    Een excellente werkomgeving draagt bij aan tevreden medewerkers, minder ziekteverzuim en en sterk imago. Wij zetten gegarandeerd de puntjes op elke i.

Hoe doen we dit?

Samen met jou en eventuele stakeholders brengen we de ambities en uitdagingen van jouw facilitaire organisatie in kaart. Op basis hiervan maken we een voorstel op maat en selecteren we uit ons toegewijde team de beste mensen voor de job. Zij gaan professioneel en planmatig aan de slag om jouw doelen te realiseren. Ze geven het beste van zichzelf, zijn wendbaar en oplossingsgericht als we onderweg van koers of aanpak moeten veranderen.

Onze verhalen

KPN Hoofdkantoor (1)

Facilitaire ketensamenwerking bij KPN

65 facilitair professionals van Vebego werken vanuit één ambitie met collega’s van KPN Real Estate Services en schoonmaak-, beveiliging-, catering- en afvalpartners samen om die ‘best place to work’ mogelijk te maken.

Lees het hele klantverhaal
Header Parnassia

Managing agent bij Parnassia Groep

Per 1 januari 2021 is Vebego verantwoordelijk voor de operationele facilitaire dienstverlening van Parnassia Groep. 34 locatiebeheerders en 10 facilitair managers zijn bij Vebego in dienst getreden.

Lees het hele klantverhaal
Oranjehof0004

Centrale regie-organisatie bij Sevagram

Sinds januari 2023 is de facilitaire regie-organisatie van Sevagram volledig operationeel. Voor elk van de meer dan 75 facilitaire functies binnen de nieuwe organisatiestructuur zijn de juiste mensen geselecteerd.

Lees het hele klantverhaal

Meer weten over onze werkwijze?

Heb je een facilitaire vraag of uitdaging? Neem contact met ons op. Onze specialisten denken graag met je mee en geven passend advies.

Contact
2019 Fm Eci 6