Direct vrijblijvend facilitair advies?
Foto Nieuwsbericht

Eerste stap voor uitbreiding campus International School Eindhoven (ISE) gezet

De ISE onderwijscampus staat in een bruisende regio waar de ontwikkelingen heel hard gaan. Vrijdag 14 juni hebben SILFO en de projectpartners SPC, Vebego Facility Solutions, SPIE en Mansveld daarom een nieuwe stap gezet in hun samenwerking.

Dynamische groei ondersteunen

De basis voor deze samenwerking is een DBFMO (Design, Build, Finance, Maintain, Operate) contract van 30 jaar. Inmiddels loopt de, succesvolle, exploitatie (Maintain - Operate) al 10 jaar, maar fysieke uitbreiding van de campus bleek noodzakelijk (Design – Build). Dit om de groei van deze dynamische onderwijsomgeving op een gezonde manier te kunnen blijven faciliteren. De eerste stap in dat proces is nu gezet: de opdracht voor het ontwerp van een nieuw multifunctioneel campusgebouw is ondertekend door alle partijen.

 

Het ultieme partnerschap

Exploitatiemanager David Rovers speelt een belangrijke rol bij dit contract. Hij is zeer enthousiast over deze vorm van samenwerken, ondanks het feit dat deze niet vaak voorkomt. David vertelt:

 

“Wij zijn als Vebego risico houdend aandeelhouder. Dat betekent dat de adviezen die wij aan onze klant geven invloed hebben op ons eigen resultaat in de toekomst: wij zijn verantwoordelijk voor het eindresultaat. Dat maakt dat je bij deze contractvorm heel goed kijkt naar de lange termijn gevolgen van de keuzes die je maakt en de risico’s die je neemt. Daar zijn alle partijen bij gebaat en dat leidt tot een prachtige samenwerking waar je als gelijkwaardige partners écht bouwt aan een toekomstbestendig resultaat op de lange termijn.”

 

 

 

Op de foto van links naar rechts: Eric de Vetten, David Rovers, Ruud Jansen, Eline van Buren, Meine Stoker, Mart Driessen, Jan Legemaat, Rob Karsmakers.

Meer nieuws

Jaarverslag Vebego 2023

Jaarverslag 2023: solide groei, ondanks uitdagende arbeidsmarkt

05-06-2024
< 1 min.
Jaarverslag 2023: solide groei, ondanks uitdagende arbeidsmarkt
Logo Gemeente Helmond 1615997002
Samenwerking, Gemeente Helmond, Contract

Vebego Facility Solutions en Gemeente Helmond sluiten meerjarig contract

14-05-2024
< 1 min.
Vebego Facility Solutions en Gemeente Helmond sluiten meerjarig contract
AE7I4680A
Sociaal ondernemen

Vebego Facility Solutions behaalt opnieuw hoogste trede PSO Prestatieladder!

21-04-2024
< 1 min.
Vebego Facility Solutions behaalt opnieuw hoogste trede PSO Prestatieladder!