CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor
Ilse Rooseboom

Ilse Rooseboom als Rising Star bij Facto: 'De trend van beleving zet door naar de thuiswerkplek'

Amsterdam, Nederland - Nu werknemers steeds meer tijd doorbrengen in hun thuiskantoren, wordt de beleving en tevredenheid van werknemers steeds belangrijker. Een recent artikel op Facto bespreekt deze trend samen met onze eigen Ilse Roosenboom; Teamleider Operatie bij Altrecht en Fivoor;

Bedrijven gaan zich steeds meer richten op het creëren van een positieve werkervaring voor werknemers die thuiswerken. Dit kan bijvoorbeeld door te zorgen voor ergonomische stoelen, goede verlichting en een aangename temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om de werknemers te betrekken bij de inrichting van hun thuiswerkplek en hen te voorzien van de juiste apparatuur.

Ilse benadrukt daarnaast ook het belang van medewerkerstevredenheid. Door het opzetten van enquêtes en het regelmatig vragen naar feedback van werknemers, kunnen bedrijven de tevredenheid van werknemers met hun thuiswerkplek meten en verbeteren.

Zo kan het creëren van een positieve thuiswerkervaring niet alleen de tevredenheid van werknemers verhogen, maar ook kan het leiden tot hogere productiviteit en betere bedrijfsresultaten. Daarom zullen bedrijven naar verwachting blijven investeren in het optimaliseren van de thuiswerkplek van werknemers.

Meer weten? Lees het hele artikel via de link: https://www.facto.nl/22567/beleving-en-medewerkerstevredenheid-worden-belangrijker-voor-thuiswerkplek?giftCode=Qp0ph5VqBVuRaGuxe0ngOUhNygj8IamLHnXUvT9C2rV0m1IzCsIBebhDYi6dxnnM&social=copy

Meer nieuws

AE7I4680A
Sociaal ondernemen

Vebego Facility Solutions behaalt opnieuw hoogste trede PSO Prestatieladder!

21-04-2024
< 1 min.
Vebego Facility Solutions behaalt opnieuw hoogste trede PSO Prestatieladder!
Shutterstock 1756468703

Vebego Facility Solutions verwerft volledige eigendom van CoSource en Melford

18-03-2024
< 1 min.
Vebego Facility Solutions verwerft volledige eigendom van CoSource en Melford
Ondertekening Vebego Gemeente Eijsden Margraten
Contract, Gemeente Eijsden-Margraten, Samenwerking, Verlenging, Binnensport

Verlengde samenwerking met Gemeente Eijsden-Margraten

06-03-2024
< 1 min.
Verlengde samenwerking met Gemeente Eijsden-Margraten