Ilse Rooseboom

Ilse Rooseboom als Rising Star bij Facto: 'De trend van beleving zet door naar de thuiswerkplek'

Amsterdam, Nederland - Nu werknemers steeds meer tijd doorbrengen in hun thuiskantoren, wordt de beleving en tevredenheid van werknemers steeds belangrijker. Een recent artikel op Facto bespreekt deze trend samen met onze eigen Ilse Roosenboom; Teamleider Operatie bij Altrecht en Fivoor;

Bedrijven gaan zich steeds meer richten op het creëren van een positieve werkervaring voor werknemers die thuiswerken. Dit kan bijvoorbeeld door te zorgen voor ergonomische stoelen, goede verlichting en een aangename temperatuur. Daarnaast is het belangrijk om de werknemers te betrekken bij de inrichting van hun thuiswerkplek en hen te voorzien van de juiste apparatuur.

Ilse benadrukt daarnaast ook het belang van medewerkerstevredenheid. Door het opzetten van enquêtes en het regelmatig vragen naar feedback van werknemers, kunnen bedrijven de tevredenheid van werknemers met hun thuiswerkplek meten en verbeteren.

Zo kan het creëren van een positieve thuiswerkervaring niet alleen de tevredenheid van werknemers verhogen, maar ook kan het leiden tot hogere productiviteit en betere bedrijfsresultaten. Daarom zullen bedrijven naar verwachting blijven investeren in het optimaliseren van de thuiswerkplek van werknemers.

Meer weten? Lees het hele artikel via de link: https://www.facto.nl/22567/beleving-en-medewerkerstevredenheid-worden-belangrijker-voor-thuiswerkplek?giftCode=Qp0ph5VqBVuRaGuxe0ngOUhNygj8IamLHnXUvT9C2rV0m1IzCsIBebhDYi6dxnnM&social=copy

Meer nieuws

CFC GIIO Telefoonbanner Voorbeeld 230307 (1)

KPN en Vebego Facility Solutions op weg naar 5-sterren guest- en employee journey met GIIO

09-05-2023
< 1 min.
KPN en Vebego Facility Solutions op weg naar 5-sterren guest- en employee journey met GIIO
Whatsapp Image 2023 03 22 At 16.22.41

FM Stories 2.0 een groot succes!

12-04-2023
< 1 min.
FM Stories 2.0 een groot succes!
Bianca Haanstra

Bianca Haanstra in de Spotlight bij Facto

03-02-2023
< 1 min.
Bianca Haanstra in de Spotlight bij Facto
;