Direct vrijblijvend facilitair advies?
Photo 2022 02 18 22 33 13

Park Strijp Beheer verlengt contract met Vebego Facility Solutions

Op de locaties van Park Strijp Beheer is Vebego Facility Solutions al meerdere jaren verantwoordelijk voor het facilitair- en technisch management op het voormalig Philips complex Strijp-S in Eindhoven. De samenwerking is voor beide bedrijven succesvol, daarom is het bestaande contract verlengd!

Tevreden huurders en maximaal rendement

In de samenwerking focust Vebego Facility Solutions zich op het opstellen, het uitvoeren van de complete huur- en exploitatie administratie, het beheren van de Servicedesk waar alle huurders met hun vragen terecht kunnen en uitvoeren en bewaken van de meerjarenonderhoudsplanning- en begroting.

In samenwerking met vastgoedspecialist Veza heeft Facility Solutions een stabiele huurdersadministratie opgetuigd met een overzichtelijk financieel dashboard. “Hierdoor heeft Park Strijp Beheer dagelijks real-time grip op kwaliteit en kosten”, aldus Eric van As, Klantmanager bij Facility Solutions Facility Management.

Rick van Kempen, Ontwikkelingsmanager Park Strijp Beheer vult aan: “Door de samenwerking met Vebego Facility Solutions behalen wij het maximale rendement, enerzijds door tevreden huurders anderzijds door de borging van een stabiele exploitatie”.

Beide partijen kijken er naar uit om de samenwerking rondom het facilitaire en technische beheer van dit industriële erfgoed de komende jaren zo optimaal mogelijk voort te zetten. 

Over Park Strijp Beheer

Park Strijp Beheer is een Publiek Private Samenwerking tussen VolkerWessels en de Gemeente Eindhoven. Kerntaak van Park Strijp Beheer is het herontwikkelen van het voormalige Philips complex Strijp-S in Eindhoven tot een wervend woon-, werk- en verblijfsmilieu. Strijp-S heeft een oppervlak van 27 hectare en is herkenbaar door 150.000 m2 industrieel erfgoed.

Op de foto in de header tijdens de contractondertekening op het hoofdkantoor van Park Strijp Beheer, van links naar rechts:

William Toma (Directeur Klant & Ontwikkeling Vebego Facility Solutions), Rick van Kempen (Ontwikkelingsmanager/contractmanager Park Strijp Beheer), Thijs van Dieren (Directeur Park Strijp Beheer), Alwin Beernink (Directeur Park Strijp Beheer), Bas Martens (Contractmanager Park Strijp Beheer), Pepijn Reijnders (Algemeen Directeur Vebego Facility Solutions) en Eric van As (Klantmanager Vebego Facility Solutions)

Meer nieuws

Afbeelding1
Vebego Facility Solutions nieuws

Vebego Facility Solutions gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit

30-05-2022
< 1 min.
Vebego Facility Solutions gaat samenwerking aan met De Kansspelautoriteit
Toetsenbord
Vebego Facility Solutions nieuws

Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur

10-05-2022
< 1 min.
Lucienne van der Werff benoemd tot HR Directeur
Logo Vebego Meets Provada 2022
Vastgoed, Vebego Facility Solutions nieuws

Ontmoet Vebego op de PROVADA

03-05-2022
< 1 min.
Ontmoet Vebego op de PROVADA