CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor
Shutterstock 1756468703

Vebego Facility Solutions verwerft volledige eigendom van CoSource en Melford

Na een vruchtbare samenwerking van meer dan twee jaar delen we trots mee dat Vebego Facility Solutions nu volledig eigenaar is van de hard service specialisten CoSource en Melford. Met deze overname, zet Vebego Facility Solutions een belangrijke stap in de realisatie van haar strategie om opdrachtgevers een integraal dienstenaanbod te bieden op het gebied van zowel hard- als softservices in zowel beheercontracten als projectmatig werk. 

Steeds meer opdrachtgevers zijn op zoek naar een partner die in samenhang doelen op het gebied van hard- en softservice kan helpen realiseren. De toenemende complexiteit, hogere eisen ten aanzien van compliancy en wet- en regelgeving, gecombineerd met intensiever toezicht en aanscherpende rapportage eisen maakt dat opdrachtgevers een specialist zoeken. Met CoSource, dat bekend staat om zijn deskundig advies en projectmanagement in hard services en gebouwenbeheer en Melford, de specialist in wet- en regelgeving voor bestaande gebouwen en installaties beschikt Vebego Facility Solutions nu over deze expertise. 

 

Met de gecombineerde kracht van het softservice specialisme van Vebego Facility Solutions en de hardservice knowhow van CoSource en Melford is er een uniek totaalaanbod ontstaan om integrale facilitaire oplossingen aan te bieden.  

 

Albert van der Meulen, directeur Vebego Facility Solutions: 

'Door deze samenvoeging versterkt Vebego haar aanbod als integrale aanbieder van duurzame oplossingen, die zowel de soft- als hardservices omvat. Dit biedt een totaaloplossing voor organisaties die streven naar een zorgeloos beheer van hun gebouwen, met de garantie van kwaliteit in soft- en hard FM onder één dak.'

Naast dit integrale aanbod heeft Vebego nu ook de kennis en ervaring om sec hard service dienstverlening te leveren op het gebied van beheer, projectmanagement en consultancy. Een voorbeeld hiervan is de recent ontwikkelde duurzaamheidsscan. 

 

Hoewel ze nu onder de vlag van Vebego Facility Solutions vallen, zullen CoSource en Melford hun diensten blijven aanbieden onder hun eigen, vertrouwde namen. Dit zorgt ervoor dat klanten blijven profiteren van de specifieke kennis en expertise die deze bedrijven te bieden hebben. Peter Gijbels, de drijvende kracht achter het succes van CoSource en Melford, blijft een belangrijke speler binnen het team van Vebego Facility Solutions, waarbij hij zijn ervaring en inzichten zal inzetten voor de verdere groei van het bedrijf. Met de toevoeging van CoSource en Melford aan haar portfolio, is Vebego beter uitgerust dan ooit om haar klanten te voorzien van een compleet spectrum aan diensten.  

Proost

                Op de foto: Peter Gijbels en Albert van der Meulen

Meer nieuws

Ondertekening Vebego Gemeente Eijsden Margraten
Contract, Gemeente Eijsden-Margraten, Samenwerking, Verlenging, Binnensport

Verlengde samenwerking met Gemeente Eijsden-Margraten

06-03-2024
< 1 min.
Verlengde samenwerking met Gemeente Eijsden-Margraten
IMG 0416

Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’

01-02-2024
< 1 min.
Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’
Contractondertekening FMHaaglanden

Contract met FMHaaglanden, onderdeel Ministerie van Binnenlandse Zaken

29-01-2024
< 1 min.
Contract met FMHaaglanden, onderdeel Ministerie van Binnenlandse Zaken