CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Verduurzaming van je huisvesting en dienstverlening

Maatregelen zijn nodig om je facilitaire organisatie duurzaam en toekomstbestendig in te richten. Maar hoe zorg je ervoor dat je energie bespaart, circulair inkoopt of je CO2-uitstoot vermindert? Wij helpen jou verduurzamen en maken je klaar voor de toekomst. Hierdoor voldoe je als facilitaire organisatie aan je verplichtingen én draag je bij aan een mooiere wereld. 

Bij Vebego Facility Solutions willen we volledig verduurzamen voor 2030. Hierbij geven wij invulling aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees het hier. 

2020 Eb De Wereldster Zonnepanelen 5

Dit is wat wij doen

Binnen onze duurzaamheidsaanpak staan de gebruiker én het gebouw centraal. Als specialist in facilitaire oplossingen zorgen wij voor een optimale werk- en leefomgeving. Onze partner CoSource verzorgt het technisch beheer van je gebouw en de installaties. Door deze integrale aanpak kun jij de duurzaamheidsvisie binnen jouw organisatie realiseren: een optimale afstemming tussen jouw hard- en soft services. 

In 5 stappen naar een duurzame oplossing 

Verduurzaming kan op meerdere manieren. Maar wat is voor jou nu het meest zinvol en rendabel? Wij ontwikkelden een plan om dit voor jouw organisatie in kaart te brengen. In vijf stappen weet jij exact wat je moet doen. 

 • 1. Visie ontwikkelen
  Het SMART formuleren van je ambities en doelstellingen voor jouw facilitaire organisatie. Hierbij focussen wij op de aspecten uit ons Duurzaamheidsmodel.
 • 2. Scan uitvoeren
  Met deze verduurzamingsaspecten meten we de huidige prestaties van je huisvesting en dienstverlening. Een voorbeeld hiervan is onze EED-scan. De EED energie-audit is een verplichting die voortkomt uit de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED). Het doel ervan is om bedrijven en instellingen bewust te maken van hun energiegebruik én van de mogelijkheden om energie te besparen en te verduurzamen. Met dit inzicht doen wij jou verbetervoorstellen om je ambities en doelstellingen te bereiken.
 • 3. Roadmap opstellen
  Samen stellen we een dynamisch verbeterplan op. Hiermee speelt jouw organisatie snel in op veranderende ambities, technologische ontwikkelingen of wijziging in gebruik. Het meerjarenonderhoudsplan nemen wij als basis bij het plannen van de verbetermaatregelen.
 • 4. Verandering doorvoeren
  De geplande verbetermaatregelen werken we uit in een helder programma van eisen zodat jij deze eenduidig kunt uitvragen bij ketenpartners of marktpartijen. Vervolgens begeleiden wij het project in de uitvoering en zorgen dat oplevering plaatsvindt binnen gestelde tijd, kosten en kwaliteit.
 • 5. Prestaties monitoren
  We meten de performance van van onze maatregelen. Waar nodig sturen we bij. Ook verzorgen we het onderhoud aan het gebouw zodat we de functionaliteit borgen en de prestaties op peil houden. De geplande verbetervoorstellen binnen je facilitaire dienstverlening volgen we met onze Duurzaamheidsmonitor. Zo weet jij precies hoe je ervoor staat.
 • Aan jou de keuze
  We stelden deze aanpak zo op dat je iedere stap apart kunt beschouwen. Afhankelijk van jouw ambities en doelstellingen doorlopen we het gehele plan of werken we één stap specifiek uit.
CFC Vebego Facility Solutions Duurzaamheidsbloem Gesplitst 230619 01

Dit zijn de voordelen voor jouw organisatie

 • Stel heldere en realistische doelstellingen
 • Krijg volledig inzicht in je huidige situatie
 • Weet wat verbetermogelijkheden zijn
 • Creëer een optimale afstemming tussen je hard- en soft services
 • Voel je volledig ontzorgd tijdens de uitvoering
 • Wees volledig in control
Meer weten?

Hulp nodig bij het duurzaam en toekomstbestendig inrichten van jouw facilitaire organisatie? Bij Vebego Facility Solutions staan we voor je klaar. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Neem contact op
2019 Fm Htc Buiten 6