Direct vrijblijvend facilitair advies?

Interim facilitair management

Een interim facilitair manager helpt je bij verschillende vraagstukken. Staat jouw organisatie voor een uitdaging op facilitair gebied? Verduurzaming? Een verhuizing? Een nieuw werkplek- of gastvrijheidsconcept? De transitie naar een regie-organisatie? Elk project heeft eigen doelstellingen maar soms zijn er belangrijke dwarsverbanden. Alle reden om zorgvuldig te werken.

Waarmee kunnen we je helpen?

Mis je capaciteit, expertise of heb je een frisse blik nodig? Met interim facilitair managers van Vebego Facility Solutions heb je alles bij de hand. Onze mensen houden van een uitdaging, doorgronden snel jouw vraag en vertalen die naar een effectieve oplossing.

Meer informatie
Direct vrijblijvend facilitair advies
2019 Fm Projectmanagement 2

Hoe doen wij dit?

Onze interim facilitair managers combineren hun ervaring en expertise met projectmethodieken zoals IPMA. Onze mensen beschikken over specifieke inhoudelijke kennis op onderwerpen als vitaliteit, duurzaamheid, mobiliteit, huisvesting, werkplekinrichting, beleidsontwikkeling of FMIS-systemen. Ze zijn getraind om te sturen op bijvoorbeeld budget, planning, kwaliteit, tijd, personeel en/of risico’s. Wij nemen daarbij de volle verantwoording voor de implementatie en uitvoering van de adviezen die ze uitbrengen.

Wij selecteren de juiste mensen voor de juiste plek en zorgen dat zij elke dag gemotiveerd voor jou aan de slag gaan. Door zelf een  ‘great place to work’ te zijn met veel persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden, geven zij het beste van zichzelf ook ook voor jou Great work te leveren.

Een interim manager of projectmanager van Vebego Facility Solutions inhuren heeft veel voordelen:

  • Je kunt jouw facilitaire organisatie tijdelijk of structureel ontzorgen
  • Een interim manager heeft een frisse blik op jouw organisatie
  • Blijf zelf gefocust op je lange termijndoelstellingen
  • Een professionele aanpak en projectcommunicatie

Onze verhalen

KPN Hoofdkantoor (1)

Facilitaire ketensamenwerking bij KPN

65 facilitair professionals van Vebego werken vanuit één ambitie met collega’s van KPN Real Estate Services en schoonmaak-, beveiliging-, catering- en afvalpartners samen om die ‘best place to work’ mogelijk te maken.

Lees het hele klantverhaal
IMG 8753

Doelen van een facilitair manager

Facilitaire managers zijn niet alleen meesters in ruimteplanning, maar dragen ook bij aan de groei- en optimalisatiestrategieën. Deze vinden plaats op elk operationeel niveau – van missie tot alledaagse werkplekverbeteringen.

Lees de hele blog-post
Dendron College Horst (1)

Project ''Frisse Scholen'' bij LVO

Projectmanagers Simone Hendrikx en Sjoerd Houben bewaakten samen, als schakel tussen de stuurgroep van beide scholen en de aannemers, de voortgang van de werkzaamheden en de uiteindelijke oplevering.

Lees het hele klantverhaal

Onze ervaring & expertise

Of het nu gaat om een hospitalityconcept voor jouw hoofdkantoor of een besparingsvraagstuk voor het sportvastgoed in jouw gemeente, of je belegger in vastgoed bent of beheerder van een culturele instelling: wij hebben de mensen en de expertise om efficiënt en professioneel jouw facilitaire doelen te realiseren.

Meer weten?

Wil jij ontzorgd worden door een interim manager van Vebego Facility Solutions? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Direct vrijblijvend facilitair advies
2019 Fm Projectmanagement 6