GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Receptie- en hospitality medewerkers

Een gast die met een glimlach wordt ontvangen. Een relatie die vriendelijk en adequaat wordt doorverbonden. Een gebouwgebruiker die wordt geholpen met een praktische vraag. Een goed functionerende receptie is heel belangrijk voor de reputatie van jouw organisatie. Met hun gastvrije, vriendelijke en behulpzame houding openen onze receptiemedewerkers letterlijk, maar vooral ook figuurlijk deuren.

Waarmee kunnen we je helpen?

Of het nu gaat om de bemensing van je receptie of het ontwikkelen en implementeren van een compleet gastvrijheidsconcept: Vebego Facility Solutions levert receptie- en hospitality medewerkers die naadloos aansluiten bij jouw wensen en de sfeer en het imago van jouw organisatie.

Meer informatie
Direct vrijblijvend advies
2019 Fm Ise 4

Dit zijn de voordelen

Wij beschikken over receptie- en hospitality medewerkers die gastvrijheid in hun DNA hebben. Ieder persoon die met jouw organisatie verbonden is, klant, leverancier, bezoeker, voelt zich door hun inzet welkom, belangrijk en gewaardeerd. Met hen leggen we de basis voor professionele receptiediensten. Hoe we die gastvrijheid vervolgens uitbreiden, is maatwerk. Onze hospitality manager inventariseert de wensen en mogelijkheden van jouw organisatie, voert een customer journey uit en maakt de vertaalslag naar een gastvrijheidsconcept dat de reputatie van jouw organisatie ondersteunt en versterkt.

Vebego Facility Solutions verzorgt receptiediensten en ontwikkelt gastvrijheidsconcepten voor diverse opdrachtgevers in Nederland. Van kantoren op A-locaties tot campussen, van productiebedrijven tot woningcorporaties. Met deze brede kennis en ervaring staan we garant voor een passend gastvrijheidsconcept voor jouw organisatie.

  • Onze medewerkers
    Door onze medewerkers aandacht, begeleiding en ontwikkelmogelijkheden te bieden, kunnen zij elke dag stralen en zijn ze het perfecte visitekaartje van jouw organisatie.
  • Het brede dienstenpakket van Vebego Facility Solutions
    Door ons brede dienstenpakket zijn onze receptiediensten eenvoudig op te schalen met andere diensten. Van (technisch) facilitair medewerker tot projectmatige ondersteuning bij facilitaire vraagstukken.
2020 Eb Zuyderland Receptie 16

Onze verhalen

Pexels Cottonbro 8465067

Receptiediensten uitbesteden?

Receptiediensten vallen voor veel organisaties in de categorie ‘interne bedrijfsvoering’. Wat zijn de voordelen en waar moet je als organisatie op letten wanneer je wilt uitbesteden?

Lees de hele blog-post
KPN Hoofdkantoor (1)

Facilitaire ketensamenwerking bij KPN

65 facilitair professionals van Vebego werken vanuit één ambitie met collega’s van KPN Real Estate Services om die ‘best place to work’ mogelijk te maken.

Lees het hele klantverhaal
Gastvrijheid Facility Management 1

Wat is gastvrijheid? (Voorbeelden + tips)

Gastvrijheid is een belangrijke verantwoordelijkheid van de facilitair manager op locatie. We leggen uit wat gastvrijheid is en geven voorbeelden en tips. 

Lees de hele blog-post

Meer weten?

Overtuigd van de meerwaarde van Vebego Facility Solutions? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Direct vrijblijvend advies
2019 Fm Ema 20

Wij werken onder andere voor:

Logo Gemeente Rotterdam
Logo Strijp-S
Logo Grolsch
Logo FrieslandCampina
Logo KPN
Logo Ebay
Logo Sevagram (2)
Logo Bever
Logo bam
Logo Ambulancezorg Limburg
Logo Rabobank
Logo Altrecht
Logo HTC
Logo Vattenfall
Logo Fivoor
Logo ECI
Artboard Logo Website 128 Px Hoog (5)
Logo Gemeente Rotterdam
Logo Strijp-S
Logo Grolsch
Logo FrieslandCampina
Logo KPN
Logo Ebay
Logo Sevagram (2)
Logo Bever
Logo bam
Logo Ambulancezorg Limburg
Logo Rabobank
Logo Altrecht
Logo HTC
Logo Vattenfall
Logo Fivoor
Logo ECI
Artboard Logo Website 128 Px Hoog (5)