CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Receptie- en hospitalitydiensten

Een gast die met een glimlach wordt ontvangen. Een relatie die vriendelijk en adequaat wordt doorverbonden. Een gebouwgebruiker die wordt geholpen met een praktische vraag. Een goed functionerende receptie is heel belangrijk voor de reputatie van jouw organisatie. Met hun gastvrije, vriendelijke en behulpzame houding openen onze receptiemedewerkers letterlijk, maar vooral ook figuurlijk deuren.

Waar kunnen we je mee helpen?

Of het nu gaat om de bemensing van je receptie of het ontwikkelen en implementeren van een compleet gastvrijheidsconcept: Vebego Facility Solutions levert receptiediensten die naadloos aansluiten bij jouw wensen en de sfeer en het imago van jouw organisatie.

2019 Fm Ise 4
Hoe doen we dit?

Wij beschikken over medewerkers die gastvrijheid in hun DNA hebben. Ieder persoon die met jouw organisatie verbonden is, klant, leverancier, bezoeker, voelt zich door hun inzet welkom, belangrijk en gewaardeerd. Met hen leggen we de basis voor professionele receptiediensten. Hoe we die gastvrijheid vervolgens uitbreiden, is maatwerk. Onze hospitality manager inventariseert de wensen en mogelijkheden van jouw organisatie, voert een customer journey uit en maakt de vertaalslag naar een gastvrijheidsconcept dat de reputatie van jouw organisatie ondersteunt en versterkt.

Dit zijn de voordelen

Vebego Facility Solutions verzorgt receptiediensten en ontwikkelt gastvrijheidsconcepten voor diverse opdrachtgevers in Nederland. Van kantoren op A-locaties tot campussen, van productiebedrijven tot woningcorporaties. Met deze brede kennis en ervaring staan we garant voor een passend gastvrijheidsconcept voor jouw organisatie.

  • Onze medewerkers
    Door onze medewerkers aandacht, begeleiding en ontwikkelmogelijkheden te bieden, kunnen zij elke dag stralen en zijn ze het perfecte visitekaartje van jouw organisatie.
  • Het brede dienstenpakket van Vebego Facility Solutions
    Door ons brede dienstenpakket zijn onze receptiediensten eenvoudig op te schalen met andere diensten. Van (technisch) facilitair medewerker tot projectmatige ondersteuning bij facilitaire vraagstukken.

Meer weten?

Overtuigd van de meerwaarde van Vebego Facility Solutions? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
2019 Fm Ema 20