CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Huisvestingsadvies

Wat voor huisvesting heeft jouw groeiende organisatie nodig? Wat te doen met de kantoren die sinds de coronapandemie leegstaan? Is het slimmer om je pand te verbouwen of te verhuizen? Hoe houd je grip op je huisvestingskosten? Dit soort vragen goed beantwoorden, vraagt tijd en aandacht. Heb jij je handen te vol om in alle rust een goede visie op huisvesting te ontwikkelen? De huisvestingsspecialisten van Vebego Facility Solutions staan voor je klaar!

Jpg Web Dsc 3206

Hoe kunnen we je helpen?

Voor een toekomstbestendig huisvestingsadvies gaan we niet over één nacht ijs. We brengen eerst in kaart wat de komende jaren de koers en uitdagingen voor jouw organisatie zijn. We voeren gesprekken met diverse stakeholders en brengen hun wensen en behoeften met betrekking tot huisvesting in kaart. Daarna kijken we naar de huidige situatie en analyseren de relevante externe factoren. Vervolgens stellen we een plan op waarin functionaliteitflexibiliteit en kostenoptimalisatie hand in hand gaan. Deze aanpak leidt gegarandeerd tot een huisvestingsplan waarmee jouw organisatie weer jaren vooruit kan.

Onze huisvestingsspecialisten kunnen je begeleiden bij het opstellen van een (strategisch) plan voor:

  • Toekomstgerichte huisvesting
  • Werkplekinrichting
  • Nieuwbouw
  • Verbouwingen
  • Herhuisvesting
  • Renovaties
  • Verduurzaming

Meer weten?

Wil je even sparren om te toetsen of je met jouw huisvestingsstrategie een optimale koers vaart? Zoek je direct volledige ontzorging bij jouw nieuwbouw of renovatieproject? Het kan allemaal! Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
2017 Dela 3