CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Technisch Management

In samenwerking met onze Technisch Management partner CoSource verzorgen wij het technisch beheer van een groot aantal gebouwen in Nederland. Niet alleen kantoorcomplexen op A-locaties, maar ook campussen, productielocaties, sportaccommodaties en zwembaden, culturele instellingen en zelfs stations, cleanrooms & laboratoria.

Hoe kunnen wij helpen?

Het technisch beheer & onderhoud van het pand uitbesteden? Voldoen aan de wet- en regelgeving? Het vastgoed van de organisatie verduurzamen? Of het gebouw laten inspecteren? Onze specialisten zijn denkers die doen en graag helpen met slimme, werkbare oplossingen op het gebied van technisch beheer en exploitatie.  

Technische Services Cafm

Zo kunnen we helpen met:

Shutterstock 2049645026
 • Het verduurzamen van gebouwen
 • Het voldoen aan de geldende wet- en regelgeving (compliance)
 • Het opstellen en uitvoeren van duurzame meerjarenonderhoudsplannen
 • Energie advisering, monitoring en optimalisatietrajecten
 • Auditing van de dienstverlening van installateurs en aannemers
 • Nulmetingen en inspecties (als basis voor beheer, exploitatie, meerjarenplannen en risico-inventarisaties
 • Volledig gebouwbeheer: van advies tot implementatie met een stapsgewijze aanpak voor soft- en hard services
 • Integraal beheer van alle services (hard- en soft) binnen en rondom het gebouw

Hoe doen we dit?

We doen alles wat nodig is voor een optimaal beheer van de 'hard services'. Zowel op strategisch als tactisch niveau. We houden toezicht op het onderhoud, sturen contractpartijen aan, coördineren en voeren regelmatig analyses en kwaliteitsaudits uit. Op locatie houden we continu de vinger aan de pols en gebruiken daarbij middelen zoals inspecties, onderhoudsanalyses, meerjarenonderhoudsplannen en compliancy software oplossingen.

  

Onze dedicated beheerteams worden ondersteund door specialisten op het gebied van onderhoudskunde, duurzaamheid, energie, inkoop en aanbesteding, project management en wet- en regelgeving. Wij werken volgens een PDCA (Plan-Do-Check-Act) cyclus waardoor we een continue focus hebben op de verbetering van de dienstverlening in gebouwen.

Banner Cosource (1200 X 500 Px)
Header6 Gebouw
Header7 Gebouw
Header3 Gebouw
Header4 Gebouw

Wat zijn de voordelen?

Geen zorgen meer over eventuele risico’s, die nemen wij volledig over! We weten exact wat er dient te gebeuren om gebouwen compliant en duurzaam te maken en te houden. Met een onafhankelijke en frisse blik, selecteren en managen we op efficiënte wijze derde partijen. Waarbij we altijd kiezen we voor de beste fit, zodat gebouwgebruikers vanuit een optimale werk- en leefomgeving geweldig werk kunnen verrichten.

 • Complete technische ontzorging
 • Één aanspreekpunt
 • Een veilig gebouw dat voldoet aan de wet- en regelgeving
 • Grip en inzicht in technische operationele kosten en investeringen
 • Een maatwerk verbeterplan voor verduurzaming en energie optimalisatie

Onze ervaring & expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring en ruim 140 klanten behoort Vebego Facility Solutions tot de top 5 spelers in de markt. CoSource is onderdeel van de Vebego organisatie en is gespecialiseerd in het organiseren en optimaliseren van beheer-en onderhoudsprocessen van installaties en gebouwen. Onder het label Melford ondersteunt CoSource gebouweigenaren en beheerorganisaties bij het in kaart brengen en organiseren van de verplichtingen die voortkomen uit wet- en regelgeving in de bebouwde omgeving.

Meer weten over onze werkwijze?

Een technische vraag of uitdaging? Neem contact met ons op. Onze specialisten denken graag mee en geven passend advies.

Contact
Pexels Andrea Piacquadio 789822 (1)