CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Werken bij Vebego Facility Solutions

Elke dag minimaal een 8+ scoren bij onze klanten. Ondernemend en innovatief zijn. Dat zijn de belangrijkste doelen waar onze ruim 750 medewerkers elke dag voor gaan. Bij opdrachtgevers door heel Nederland, in hele uiteenlopende functies. Van servicedesk tot hospitality, van facility management tot projectmanagement, van facilitair manager tot zwembadinstructrice. Van consultancy tot staf functies en nog veel meer. Heb je interesse in een baan in het facilitaire werkveld? Lees gauw wat we je te bieden hebben!

2019 Onboarding 2

Onze cultuur

Alles wat we doen, doen we samen

Iedereen helpt elkaar. En dan ook echt iedereen. Loop je ergens tegenaan? Even bellen met de directeur is dan ook heel normaal. Alles voor een goed eindresultaat. Onze missie: elke dag Great work leveren, zodat onze klanten vanuit een optimale werk- en leefomgeving geweldig werk kunnen verrichten.

Samen successen vieren

Bij Vebego Facility Solutions houden we ervan om uitdagingen aan te pakken. En dat doen we graag samen. En heel belangrijk, ook onze successen vieren we samen. Het maakt niet uit wat je functie is: je bent onderdeel van het succes. Altijd. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakgebied. Onze directeur is net zo van belang als de facility manager. We doen het samen. Zonder ieders inzet kunnen we onze topprestaties niet leveren.

Kom gerust eens bij ons langs. Dan voel je onze bevlogenheid, ons enthousiasme en onze open houding. Zelf ervaren is geloven!

 • Persoonlijk
  Samen kom je verder. Onze persoonlijke aanpak verbindt medewerkers maar ook klanten.
 • Innovatief
  We zetten steeds in op innovatie en zijn een lerende organisatie. Met kleine stapjes blijven we onszelf ontwikkelen en versnellen we ons leervermogen.
 • Concreet
  Keep it simple! We kijken door een praktische bril en we houden het eenvoudig.
 • Ondernemend
  Bij Vebego Facility Solutions ben je vrij om dingen (anders) te doen. Heb je een goed idee voor je klant? Gewoon uitproberen!

Onze mensen bij de klant

2019 Fm Eurocontrol 5
Werken voor EUROCONTROL
Vitaliteit & Verzuim Coördinator
Werken voor HTCE
2019 Fm Ise 7
Werken voor ISE
2017 Kpn 4
Werken voor KPN
2017 Wonen Limburg 3
Werken voor Wonen Limburg