CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Facilitair advies

Heb je een facilitair vraagstuk waar je zelf niet uitkomt of waarvoor tijdelijk de capaciteit ontbreekt? Of het nu gaat om huisvesting, inrichting van de facilitaire organisatie, inkoop of kostenbesparing; wij denken graag met je mee. Zowel op strategisch, tactisch als op operationeel vlak.

Waarmee kunnen we je helpen?

We weten met welke trends je rekening moet houden, of er al oplossingen ontwikkeld zijn voor jouw vraag, welke valkuilen er zijn en hoe je die kunt omzeilen. Onze facilitair experts houden van een uitdaging, doorgronden snel jouw vraag en vertalen die naar een passend facilitair advies.

2019 Fm Algemeen Overleg 2

Hoe doen we dit?

Jouw vraag bepaalt hoe ons facilitair advies vorm krijgt. Een eenvoudige vraag kunnen we soms al beantwoorden met één snelle, strategische dagsessie. Als we dieper moeten graven, doen we een Facility Scan of een Business Canvas. Welke methode we ook kiezen, ons advies geeft je gegarandeerd een frisse kijk op de performance van jouw facilitaire organisatie en/of contractpartijen. We benchmarken waar je staat, maar stippelen ook de route uit om je ambities te halen en het potentieel van jouw organisatie te vergroten. 

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Terwijl jij focust op je kerntaken, stellen wij een objectief advies op. Hiermee kun jij sneller betere beslissingen nemen om je facilitaire organisatie toekomstbestendig in te richten. Deze belofte kunnen we waarmaken omdat we gemotiveerde denkers én doeners aan ons gebonden hebben. Zij zijn al jaren op alle niveaus en in alle marktsegmenten voor ons actief en hebben veel facilitaire expertise opgebouwd. Dankzij hen is ons facilitair advies niet alleen actueel maar ook praktisch toepasbaar.

Yask Grip Lr

De Facility Scan: een slimme route naar een praktisch plan met draagvlak

Concrete antwoorden en aanbevelingen voor jouw facilitaire vraagstuk nodig? Je vindt ze in onze Facility Scan.

  • Hoe presteert mijn facilitaire team?
  • Hoe verhoudt mijn facilitaire organisatie zich tot andere organisaties?
  • Mijn facilitaire kosten zijn te hoog. Hoe breng ik ze omlaag?
  • Welke organisatiestructuur past bij onze nieuwe strategie?

Afhankelijk van de aard en omvang van jouw vraag ontvang je binnen 2 weken tot 2 maanden antwoorden, tips voor quick wins én concrete handvatten voor duurzame verbetering van jouw facilitaire processen en/of resultaten.

Naar de Facility Scan

Onze ervaring & expertise

De meerwaarde van ons facilitair advies is dat we alle specialistische kennis die in onze organisatie aanwezig is, combineren met ondernemerschap. Zo creëren we steeds nieuwe, slimme dwarsverbanden en creatieve, aantoonbaar succesvolle oplossingen voor elk facilitair vraagstuk.

Geïnteresseerd?

Benieuwd hoe onze experts naar jouw facilitaire organisatie kijken? Het lek boven water krijgen? Jou kunnen inspireren? Neem nu contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden geheel vrijblijvend.

Neem contact op
Pexels Fauxels 3184292