Direct vrijblijvend facilitair advies?

Facilitair advies

Facilitair advies is de oplossing voor je vraagstukken waar je zelf niet uitkomt of waarvoor tijdelijk de capaciteit ontbreekt. Of het nu gaat om huisvesting, inrichting van de facilitaire organisatie, inkoop of kostenbesparing; wij denken graag met je mee. Zowel op strategisch, tactisch als op operationeel vlak.

Waarmee kunnen we je helpen?

We weten met welke trends je rekening moet houden, of er al oplossingen ontwikkeld zijn voor jouw vraag, welke valkuilen er zijn en hoe je die kunt omzeilen. Onze facilitair experts houden van een uitdaging, doorgronden snel jouw vraag en vertalen die naar een passend facilitair advies.

Meer informatie
Direct vrijblijvend facilitair advies
Facilitair advies middels een brainstorm

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Jouw vraag bepaalt hoe ons facilitair advies vorm krijgt. Een eenvoudige vraag kunnen we soms al beantwoorden met één snelle, strategische dagsessie. Als we dieper moeten graven, doen we een Facility Scan of een Business Canvas. Welke methode we ook kiezen, ons advies geeft je gegarandeerd een frisse kijk op de performance van jouw facilitaire organisatie en/of contractpartijen. We benchmarken waar je staat, maar stippelen ook de route uit om je ambities te halen en het potentieel van jouw organisatie te vergroten. 

  • Objectief en toekomstgericht advies
    Wij helpen je sneller betere beslissingen te nemen om je facilitaire organisatie toekomstbestendig in te richten, terwijl jij je op je kerntaken kunt focussen.
  • Ervaren en gemotiveerd team
    Ons team van denkers en doeners, met jarenlange ervaring in diverse marktsegmenten, biedt diepgaande facilitaire expertise op alle niveaus.
  • Praktisch toepasbare adviezen
    Ons facilitair advies is niet alleen actueel, maar ook direct praktisch toepasbaar, dankzij de uitgebreide ervaring en kennis van ons team.
2019 Fm Projectmanagement 3

Onze verhalen

Oranjehof0004

Centrale regie-organisatie bij Sevagram

Sinds januari 2023 is de facilitaire regie-organisatie van Sevagram volledig operationeel. Voor elk van de meer dan 75 facilitaire functies binnen de nieuwe organisatiestructuur zijn de juiste mensen geselecteerd.

Lees het hele klantverhaal
7D5A2495

Facility Management trends in 2024

De wereld van facility management (FM) blijft zich voortdurend ontwikkelen, aangedreven door technologische vooruitgang en veranderende behoeften van organisaties en werknemers. Ontdek hier de trends.

Lees de hele blog-post
KPN Hoofdkantoor (1)

Facilitaire ketensamenwerking bij KPN

65 facilitair professionals van Vebego werken vanuit één ambitie met collega’s van KPN Real Estate Services en schoonmaak-, beveiliging-, catering- en afvalpartners samen om die ‘best place to work’ mogelijk te maken.

Lees het hele klantverhaal

Onze ervaring & expertise

De meerwaarde van ons facilitair advies is dat we alle specialistische kennis die in onze organisatie aanwezig is, combineren met ondernemerschap. Zo creëren we steeds nieuwe, slimme dwarsverbanden en creatieve, aantoonbaar succesvolle oplossingen voor elk facilitair vraagstuk.

Geïnteresseerd?

Benieuwd hoe onze experts naar jouw facilitaire organisatie kijken? Het lek boven water krijgen? Jou kunnen inspireren? Neem nu contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden geheel vrijblijvend.

Direct vrijblijvend facilitair advies
2019 Fm Ise 5