CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

GIIO regelt jouw ideale werkdag

GIIO staat klaar om jouw ideale werkdag te faciliteren. Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van lunch voor jouw gasten met een handige QR-code die direct op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan allemaal met behulp van GIIO. Dit platform geeft jouw medewerkers de regie over hun perfecte werkdag op kantoor. Bovendien draagt GIIO bij aan de ultieme klantbeleving. De verzamelde data biedt tevens mogelijkheden om processen te optimaliseren en kosten te besparen voor jouw organisatie!

AE7I1044A
Wat is GIIO?

GIIO staat voor: Gevoel, Interactie, Informatie en Omgeving. Maar wat houdt GIIO nu eigenlijk in? Wel, het is een platform dat zowel bezoekers, bedrijven als werknemers maximaal faciliteert. Met GIIO creëer je een vijfsterren guest- en employee journey, waarbij gastvrijheid voor bezoekers en efficiëntie voor medewerkers centraal staan. Dankzij de naadloze integratie van systemen en dienstverleners biedt GIIO een alles-in-één oplossing. De verzamelde data wordt weergegeven in een dashboard, waardoor facility managers waardevolle stuurinformatie ontvangen om de dienstverlening verder te optimaliseren.

Leuke Foto's (2)
Één platform, drie doelgroepen
AE7I1119A
De bezoeker

Met GIIO geef je jouw bezoekers een onvergetelijke ervaring! Dankzij de gepersonaliseerde aanpak en moderne technologie kun je als organisatie een perfecte eerste indruk achterlaten. Toegangscontrole, receptie en catering worden naadloos samengevoegd voor een geïntegreerde en soepele beleving. Met slechts één handige QR-code krijgen je gasten toegang tot alle aangeboden diensten. De ultieme bezoekerservaring realiseer je met GIIO!

AE7I0764A
De medewerker

Met GIIO is het super simpel voor medewerkers om hun droomwerkomgeving te creëren! Van het reserveren van een parkeerplek of werkplek tot het bestellen van een lunch voor een gast, allemaal met een snelle QR-code die alles meteen op de juiste plek boekt. En als je hulp nodig hebt, no worries! Roep gewoon de Service Host in GIIO en het wordt voor je geregeld. Geen gedoe meer met verschillende systemen, want alles is geïntegreerd. Het GIIO-platform is super gebruiksvriendelijk!

Carlos Muza Hpjsku2uysu Unsplash
De organisatie

Met GIIO in actie, is jouw organisatie helemaal in control! De data die we verzamelen uit dit krachtige platform geeft je niet alleen meer rust en overzicht, maar ook waardevolle inzichten die zorgen voor een hoger rendement. En je weet wat ze zeggen: met slimme data-analyse komen we tot betere beslissingen!

 

Wat lost GIIO op?

  • Van standaard naar een beleving op maat
  • Van facility management op afstand naar persoonlijk contact
  • Van een nice place to work naar the best place to work
  • Van lage bezettingsgraden naar optimale bezetting
  • Van losse service naar een geïntegreerd aanbod
  • Van gevoelsmatige besluiten naar op data gebaseerde besluiten
Meer weten over GIIO?

Dus, elke dag gaan we voor niets minder dan een optimale werk- en leefomgeving voor jouw team. Met GIIO als jouw rechterhand, worden alle processen gestroomlijnd en kun je de focus leggen op wat écht belangrijk is. Benieuwd wat GIIO voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze specialisten denken graag met je mee!

Contact
CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266