GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

De GIIO facility app regelt jouw ideale werkdag

GIIO staat klaar om jouw ideale werkdag te faciliteren. Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van lunch voor jouw gasten met een handige QR-code die direct op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan allemaal met behulp van de facility app. Dit platform geeft jouw medewerkers de regie over hun perfecte werkdag op kantoor. Bovendien draagt GIIO bij aan de ultieme klantbeleving. De verzamelde data biedt tevens mogelijkheden om processen te optimaliseren en kosten te besparen voor jouw organisatie!

Meer informatie
Direct vrijblijvend advies
AE7I1044A

Wat is GIIO?

GIIO staat voor: Gevoel, Interactie, Informatie en Omgeving. Maar wat houdt GIIO nu eigenlijk in? Wel, het is een platform/facility app dat zowel bezoekers, bedrijven als werknemers maximaal faciliteert. Met GIIO creëer je een vijfsterren guest- en employee journey, waarbij gastvrijheid voor bezoekers en efficiëntie voor medewerkers centraal staan. Dankzij de naadloze integratie van systemen en dienstverleners biedt GIIO een alles-in-één oplossing. De verzamelde data wordt weergegeven in een dashboard, waardoor facility managers waardevolle stuurinformatie ontvangen om de dienstverlening verder te optimaliseren.

Leuke Foto's (2)

Één platform, drie doelgroepen

AE7I1119A

De bezoeker

Met GIIO geef je jouw bezoekers een onvergetelijke ervaring! Dankzij de gepersonaliseerde aanpak en moderne technologie kun je als organisatie een perfecte eerste indruk achterlaten. Toegangscontrole, receptie en catering worden naadloos samengevoegd voor een geïntegreerde en soepele beleving. Met slechts één handige QR-code krijgen je gasten toegang tot alle aangeboden diensten. De ultieme bezoekerservaring realiseer je met GIIO!

AE7I0764A

De medewerker

Met GIIO is het super simpel voor medewerkers om hun droomwerkomgeving te creëren! Van het reserveren van een parkeerplek of werkplek tot het bestellen van een lunch voor een gast, allemaal met een snelle QR-code die alles meteen op de juiste plek boekt. En als je hulp nodig hebt, no worries! Roep gewoon de Service Host in GIIO en het wordt voor je geregeld. Geen gedoe meer met verschillende systemen, want alles is geïntegreerd. Het GIIO-platform is super gebruiksvriendelijk!

Carlos Muza Hpjsku2uysu Unsplash

De organisatie

Met GIIO in actie, is jouw organisatie helemaal in control! De data die we verzamelen uit dit krachtige platform geeft je niet alleen meer rust en overzicht, maar ook waardevolle inzichten die zorgen voor een hoger rendement. En je weet wat ze zeggen: met slimme data-analyse komen we tot betere beslissingen! Lees hier meer over hoe GIIO ±9000 medewerkers van KPN dagelijks assisteren. 

 

Wat lost GIIO op?

  • Van standaard naar een beleving op maat
  • Van facility management op afstand naar persoonlijk contact
  • Van een nice place to work naar the best place to work
  • Van lage bezettingsgraden naar optimale bezetting
  • Van losse service naar een geïntegreerd aanbod
  • Van gevoelsmatige besluiten naar op data gebaseerde besluiten

Meer weten over GIIO?

Dus, elke dag gaan we voor niets minder dan een optimale werk- en leefomgeving voor jouw team. Met GIIO als facility app, worden alle processen gestroomlijnd en kun je de focus leggen op wat écht belangrijk is. Benieuwd wat GIIO voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze specialisten denken graag met je mee!

Direct vrijblijvend advies
CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Wij werken onder andere voor:

Logo Gemeente Rotterdam
Logo Strijp-S
Logo Grolsch
Logo FrieslandCampina
Logo KPN
Logo Ebay
Logo Sevagram (2)
Logo Bever
Logo bam
Logo Ambulancezorg Limburg
Logo Rabobank
Logo Altrecht
Logo HTC
Logo Vattenfall
Logo Fivoor
Logo ECI
Artboard Logo Website 128 Px Hoog (5)
Logo Gemeente Rotterdam
Logo Strijp-S
Logo Grolsch
Logo FrieslandCampina
Logo KPN
Logo Ebay
Logo Sevagram (2)
Logo Bever
Logo bam
Logo Ambulancezorg Limburg
Logo Rabobank
Logo Altrecht
Logo HTC
Logo Vattenfall
Logo Fivoor
Logo ECI
Artboard Logo Website 128 Px Hoog (5)