CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Facilitair projectmanagement

Elke facilitaire organisatie heeft ze: uitdagingen die naast de lopende, dagelijkse taken en volle agenda’s (tijdelijk) veel aandacht vragen. Denk aan een verhuizing of een verduurzamingsopdracht. Hoewel een project per definitie een kop en staart heeft en daardoor behapbaar lijkt, vraagt de voorbereiding en uitvoering vaak meer tijd, aandacht en/of kennis dan verwacht. Ontzorg jezelf en jouw team met een (interim) projectmanager van Vebego Facility Solutions.

Waarmee kunnen we je helpen?

Zoek je een ervaren projectmanager of interimmanager met bewezen expertise? Wij hebben de juiste mensen beschikbaar, stuk voor stuk professionals met jarenlange ervaring in de facilitaire branche. Ze sturen jouw facilitaire project(en) geroutineerd aan en zetten verbeteringen efficiënt in gang.

AE7I0990A

Waarom een extern facilitair projectmanager inhuren?

Wij hebben projectmanagers die jou voor korte of langere tijd kunnen ontzorgen bij elke facilitaire uitdaging. Wat de aard, omvang of duur ook is. Onze projectmanagers worden bijvoorbeeld ingezet voor:

Besteed je een project het liefst volledig uit of hou je toch graag zelf de touwtjes in handen? Bij Vebego Facility Solutions kan het allemaal. Waar je ook voor kiest: het tijdelijk of structureel inzetten van een externe projectmanager heeft altijd extra voordelen:

  • Onze projectmanagers kijken met een frisse blik naar jouw facilitaire organisatie
  • Onze projectmanagers houden focus op de voortgang van het project
  • Onze projectmanagers hanteren een professionele aanpak & communicatie

Onze ervaring & expertise

Wij zetten projectmanagers in die passen bij jou en jouw uitdaging. We selecteren kandidaten met specifieke inhoudelijke kennis, maar kijken ook naar hun ervaring en de persoonlijke match. Voor alle projectmanagers geldt dat zij zijn getraind om te sturen op bijvoorbeeld budget, planning, kwaliteit, tijd, personeel en/of risico’s en bekend zijn met projectmethodieken zoals IPMA.

Meer weten?

Sta je voor een facilitaire uitdaging die meer aandacht of expertise vraagt dan jij en je team kunnen bieden? Neem dan nu contact met ons op. Wij vertellen je graag geheel vrijblijvend hoe onze projectmanagers voor jouw organisatie verschil kunnen maken.

Neem contact op
AE7I0896A