GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Facilitair projectmanagement

Elke facilitaire organisatie heeft ze: uitdagingen die naast de dagelijkse taken en volle agenda’s veel aandacht vragen, zoals een verhuizing of verduurzamingsopdracht. Hoewel projecten een kop en staart hebben en behapbaar lijken, vraagt de voorbereiding en uitvoering vaak meer tijd, aandacht en kennis dan verwacht. Ontzorg jezelf en je team met facilitair projectmanagement van Vebego Facility Solutions.

Waarmee kunnen we je helpen?

Zoek je een ervaren projectmanager of interimmanager met bewezen expertise? Onze professionals hebben jarenlange ervaring in de facilitaire branche en sturen jouw facilitaire project(en) geroutineerd aan, waardoor verbeteringen efficiënt in gang worden gezet.

Meer informatie
Direct vrijblijvend advies
AE7I0990A

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Besteed je een project het liefst volledig uit of hou je toch graag zelf de touwtjes in handen? Bij Vebego Facility Solutions kan het allemaal. Waar je ook voor kiest: het tijdelijk of structureel inzetten van een externe projectmanager heeft altijd extra voordelen:

  • Onze projectmanagers kijken met een frisse blik naar jouw facilitaire organisatie
  • Onze projectmanagers houden focus op de voortgang van het project
  • Onze projectmanagers hanteren een professionele aanpak & communicatie
AE7I0854A

Waarom een extern facilitair projectmanager inhuren?

Wij hebben projectmanagers die jou voor korte of langere tijd kunnen ontzorgen bij elk facilitaire project/uitdaging. Wat de aard, omvang of duur ook is. Onze projectmanagers worden bijvoorbeeld ingezet voor:

2020 Zuyderland Plattegrond 2

Onze verhalen

Dendron College Horst (1)

Project ''Frisse Scholen'' bij LVO

Projectmanagers Simone Hendrikx en Sjoerd Houben bewaakten samen, als schakel tussen de stuurgroep van beide scholen en de aannemers, de voortgang van de werkzaamheden en de uiteindelijke oplevering.

Lees het hele klantverhaal
Kantoor Van De Toekomst Creatief

Je ideale werkplekconcept creëren

Hoe ontwikkel je de beste werkomgeving voor jouw organisatie en haar medewerkers? De ideale werkomgeving is inspirerend, motiverend en sluit aan bij de wensen en behoeften van alle gebruikers.

Lees de hele blog-post
KPN Hoofdkantoor (1)

Facilitaire ketensamenwerking bij KPN

65 facilitair professionals van Vebego werken vanuit één ambitie met collega’s van KPN Real Estate Services en schoonmaak-, beveiliging-, catering- en afvalpartners samen om die ‘best place to work’ mogelijk te maken.

Lees het hele klantverhaal

Onze ervaring & expertise

Wij zetten projectmanagers in die passen bij jou en jouw uitdaging. We selecteren kandidaten met specifieke inhoudelijke kennis, maar kijken ook naar hun ervaring en de persoonlijke match. Voor alle projectmanagers geldt dat zij zijn getraind om te sturen op bijvoorbeeld budget, planning, kwaliteit, tijd, personeel en/of risico’s en bekend zijn met projectmethodieken zoals IPMA.

Meer weten?

Sta je voor een facilitaire uitdaging die meer aandacht of expertise vraagt dan jij en je team kunnen bieden? Neem dan nu contact met ons op. Wij vertellen je graag geheel vrijblijvend hoe onze projectmanagers voor jouw organisatie verschil kunnen maken.

Direct vrijblijvend advies
AE7I0896A

Wij werken onder andere voor:

Logo Gemeente Rotterdam
Logo Strijp-S
Logo Grolsch
Logo FrieslandCampina
Logo KPN
Logo Ebay
Logo Sevagram (2)
Logo Bever
Logo bam
Logo Ambulancezorg Limburg
Logo Rabobank
Logo Altrecht
Logo HTC
Logo Vattenfall
Logo Fivoor
Logo ECI
Artboard Logo Website 128 Px Hoog (5)
Logo Gemeente Rotterdam
Logo Strijp-S
Logo Grolsch
Logo FrieslandCampina
Logo KPN
Logo Ebay
Logo Sevagram (2)
Logo Bever
Logo bam
Logo Ambulancezorg Limburg
Logo Rabobank
Logo Altrecht
Logo HTC
Logo Vattenfall
Logo Fivoor
Logo ECI
Artboard Logo Website 128 Px Hoog (5)