CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Verhuiscoördinatie

Verhuizen. Er zijn maar weinig projecten waarbij er meer van een facilitaire organisatie gevraagd wordt.  Bereid jij je voor op een verhuizing en vraag je je af hoe je de impact op jouw organisatie en je collega's kunt managen? Onze adviseurs en projectmanagers hebben veel ervaring met complexe en minder complexe verhuizingen. Met een goede planning en begeleiding zorgen zij dat jouw verhuizing overzichtelijk en beheersbaar verloopt.

Jouw verhuizing goed gecoördineerd

Onze experts weten als geen ander wat er bij het coördineren van een verhuizing allemaal komt kijken. Een realistische planning, duidelijke communicatie, goede afstemming met alle betrokken partijen, verwachtingsmanagement en vooral het behouden van rust en overzicht. Zodat de gebruikers van jouw gebouw zo lang mogelijk ongestoord door kunnen werken. 

2017 Dela 1

Wat kunnen we voor je betekenen?

Een verhuizing is veel meer dan een onrustige fase waar je even doorheen moet. Wij kunnen het weten, want we hebben door de jaren heen al heel wat verhuisprojecten begeleid. Samen met jou inventariseren we de omvang en complexiteit van je verhuizing. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op om je bij elke stap van het proces te ondersteunen en jouw organisatie te begeleiden bij een soepele, succesvolle verhuizing.

Onze experts kunnen helpen bij:

  • Het aanbesteden van de verhuizer
  • Plan van aanpak opstellen
  • Coördinatie van de verhuizing zelf
  • Opleveren van het oude pand
  • Intern schuifplan opstellen en coördineren
  • Van- en naar lijsten vervaardigen
  • De volledige regievoering rondom communicatie verzorgen

Meer weten?

Wil je meer weten over de ontzorgende kracht van Vebego Facility Solutions? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
2017 Dela 2