GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Community management

Tevreden huurders zorgen voor stabiele inkomsten. Als vastgoedeigenaar of -beheerder bereik je tevredenheid met 1. een verzorgd gebouw 2. uitstekende technische faciliteiten 3. gastvrije soft services en 4. een prettige sfeer. Nummer 1 en 2 moeten vanzelfsprekend zijn, met nummer 3 ben je nog onderscheidend, maar met nummer 4, een prettige sfeer, bind je huurders echt voor langere tijd aan je gebouw. Hoe je die sfeer bereikt? Met community management van Vebego Facility Solutions!

2019 Fm Eurocontrol 19

Hoe kunnen we je helpen?

Goed community management begint al bij de conceptontwikkeling en de exploitatie van je pand. Wat wil je met je pand uitstralen en welke huurders passen daarbij? Wordt het een ‘creatieve broedplaats’ voor ZZP’ers, een trade center voor financieel experts of verzamelpand met een goede huurdersmix? Onze community managers brengen deze kaders samen met jou in kaart en ontwikkelen een stappenplan om een hechte community te creëren. Elke actie in dat plan gericht op het tot stand brengen van verbinding tussen en met jouw huurders.

Zie jij de voordelen van community management maar ben je als vastgoedeigenaar of -beheerder beter met gebouwen dan met mensen? Zo kunnen we je onder andere helpen:

  • Met een sparringpartner voor conceptontwikkeling voor jouw pand
  • Met communicatieadvies voor structurele, effectieve communicatie met je huurders
  • Met een creatieve uitvoering van jouw communicatie met huurders
  • Met het organiseren van netwerkbijeenkomsten en events

Dit zijn de voordelen

Bij Vebego Facility Solutions focussen we niet op het gebouw, maar op de huurders. We houden hen tevreden met een verrassend goede beleving inclusief goede ‘buren’ bij een passende prijs-kwaliteitverhouding. Zo leggen we een stevige basis voor stabiele inkomsten en de waardevastheid van jouw vastgoed.

Onze ervaring & expertise

Vebego Facility Solutions verzorgt community management voor opdrachtgevers in heel Nederland, in samenwerking met geselecteerde partners. Met ruim 30 jaar ervaring in facility management weten we wat gebouwgebruikers nodig hebben, verwachten en wat hen blij maakt. Onze community managers staan garant voor de vertaling van die kennis naar een effectieve community building in jouw vastgoedobject.

Overtuigd van onze meerwaarde? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
Over Facility Solutions
Projectmanager (Landelijk)