GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Technisch gebouwbeheer

Als vastgoedeigenaar sta je voor meerdere uitdagingen. Naast lopende beheerstaken, zoals technische keuringen en regulier onderhoud, heb je de zorg voor een optimale exploitatie en tevreden huurders. Dat vraagt snelle keuzes, zoals het verbeteren van de ventilatie vanwege Covid-19 maar ook doordachte investeringen voor de lange termijn, bijvoorbeeld voor het verduurzamen van je pand. Ontbreekt het aan tijd of expertise om al deze vragen aandacht te geven? Doe het dan samen met onze technisch beheerspecialisten.

2020 Eb De Wereldster 1

Waarmee kunnen we je helpen?

De specs van jouw gebouwen en jouw doelstellingen vormen ons vertrekpunt. Ze bepalen hoe wij ons dienstenpakket voor je samenstellen. Met een combinatie van oplossingen die we op de plank hebben liggen of, als dat nodig is, met een compleet nieuw beheerconcept, zorgen we voor de instandhouding, verbetering en/of verduurzaming van jouw gebouwen. Bij Facility Solutions ben je altijd verzekerd van effectieve ondersteuning in gebouwbeheer binnen jouw budget.

Wij kunnen jouw organisatie helpen bij:

  • Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan
  • Het beheren van technische gebouwinstallaties
  • Het adviseren over stappen voor verduurzaming
  • Het bewaken van technische certificeringen
  • Het opvolgen van servicemeldingen via onze servicedesk

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Wij focussen we niet op het gebouw, maar op de huurders. Onze beheercontracten hebben bijvoorbeeld een looptijd van tenminste één jaar. Zo kunnen wij met vaste technisch medewerkers de kwaliteit en continuïteit van het technisch beheer voor de huurders garanderen en houden we hen tevreden. En tevreden huurders, die staan op hun beurt garant voor stabiele inkomsten, en stabiele inkomsten bepalen mede de waarde van jouw vastgoedinvestering.

Onze ervaring & expertise

Wij verzorgen het technisch beheer van een groot aantal gebouwen in Nederland. Niet alleen kantoorcomplexen op A-locaties, maar ook campussen, gemeentelijke sportaccommodaties en zwembaden en culturele instellingen.

Met deze kennis en ervaring staan we ook voor jouw vastgoed garant voor goede en betaalbare maatwerkoplossingen. Overweeg je het technisch beheer van jouw pand uit te besteden? Neem dan nu contact met ons op. Dan bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Contact
Over Facility Solutions
2020 Eb Zuyderland Glasbewassing 12