Welkom op onze nieuwe site
Over ons

Vebego Groen is ontstaan uit de groenbedrijven Attender, Axent en Brouwers Groen. Het samenvoegen van onze ervaring, kennis en groene harten en handen, maakt ons dé kennispartner, aannemer en uitvoerder bij groenvoorziening in de publieke en private buitenruimte. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en het beheren van de leefomgeving. Dat doen we altijd met klimaatadaptatie, biodiversiteit en het vergroenen van de leefomgeving als uitgangspunt en ook áltijd door onze opdrachtgevers, stakeholders en burgers er zorgvuldig bij te betrekken.

Onderdeel van Vebego
Zandbeek Vebego 2348
VebegoGroen Groendiensten
Onze visie op groen

In onze wereld van groenvoorziening zien we het als onze roeping te zorgen voor een groene én gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet. Wonen, werken en leven in een gezonde omgeving met werk dat ertoe doet. Zo leveren onze mensen samen met onze klanten iedere dag weer een bijdrage aan een betere, gezondere samenleving: Great work. 

Ons verhaal

Trots op onze mensen

We zorgen ervoor dat onze medewerkers goed in hun vel zitten. Want hoe gelukkiger zij zijn, hoe gelukkiger onze organisatie is. We zorgen voor werk dat je met plezier doet, waar je trots op bent, waarvan je blijft leren en waarbij je je talenten optimaal inzet. Een baan waarin je kunt uitblinken. Zo dragen we met onze opdrachtgevers bij aan een betere, gezonde samenleving voor iedereen. Dit noemen we Great work. Voor onze medewerkers en voor onze klanten. 

Attender