Vebego Groen landelijk én in de regio

Met ruim 1.100 collega's in vier verschillende regio's zetten we ons dagelijks in om Nederland verder te vergroenen. Regionaal geworteld en betrokken met landelijke expertise en ervaring. We versterken elkaar en gaan samen voor duurzame resultaten.

We werken in compacte teams en schalen snel op als het project erom vraagt. Onze groenspecialismen; groenadviesdiensten, boomverzorging, sportveldbeheer, natuurlijke speelterreinen en exotenbestrijding zijn in alle regio's inzetbaar.

 

2024 01 Vebego Groen Nederland
Vebego Groen Regio Gelderland Overijssel
Regio Gelderland/Overijssel

Het regiokantoor van Vebego Groen in de regio Gelderland/Overijssel is gevestigd in Enschede. Daarnaast hebben we vestigingen in Borculo, Epe, Lievelde en Zwolle.
In deze regio zijn dagelijks ruim 350 collega's actief met diverse groenprojecten. 

Contact
Regio Noord-Brabant

Het regiokantoor van Vebego Groen in regio Noord-Brabant is gevestigd in De Moer, net boven Tilburg. Een tweede vestiging is gesitueerd in Eindhoven. Er zijn ruim 200 collega's werkzaam op diverse groenprojecten in de regio.

Contact
Vebego Groen Regio Noord Brabant
Attender Groen Zorgzaam Werkgever (2)
Regio Limburg

Het regiokantoor van Vebego Groen in regio Limburg is gevestigd in Meersen. Daarnaast zijn er nog twee vestigingen in Nederweert en Hoensbroek. In regio Limburg zijn dagelijks ruim 350 collega's actief op diverse groenprojecten.

 

Contact
Regio Noord- en Zuid-Holland

Met de overname van HOEK is de Vebego Groen familie uitgebreid met ruim 200 collega's in Noord- en Zuid-Holland. Zij vertrekken dagelijks vanaf de vier vestigingen in Amsterdam, Ursem, Voorhout en Zoetermeer naar de diverse groenprojecten. 

Contact
Hoek Vierkant