Welkom op onze nieuwe site
Vebego Groen: goed voor mens en haar omgeving

Met ruim 800 collega's zetten we ons dagelijks in voor een groene én gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet. Wonen, werken en leven in een gezonde omgeving met werk dat ertoe doet. Zo leveren we samen met onze opdrachtgevers een bijdrage aan een betere en gezondere samenleving.

Ons verhaal
VebegoGroen GoedVoorMensen Arbeidsparticipatie 1
Oost Nederland
Gelderland/Overijssel

Vebego Groen is gevestigd in de regio Oost-Nederland. Het regiokantoor is gevestigd in Enschede en we hebben ook vestigingen in onder andere Borculo, Epe, Lievelde en Zwolle. Vanuit de regio bieden we verschillende diensten aan, zoals het ontwerpen en aanleggen van groen, het onderhouden van groen in de openbare ruimte en het leveren en plaatsen van bomen en planten. 

Contact
Noord-Brabant

In Noord-Brabant bieden we een breed scala aan diensten aan, waaronder het ontwerpen en aanleggen van  groenvoorzieningen, het onderhouden van groen in de openbare ruimte en op bedrijventerreinen. Ook richten we ons op ecologisch beheer en groenadvies. Het regiokantoor is gevestigd in De Moer, net boven Tilburg. We hebben ook een vestiging in Eindhoven.

Contact
Veegwagen Brouwers Groenaannemers (2) 900X480
Attender Groen Zorgzaam Werkgever (2)
Limburg

In Limburg werken we vanuit ons regiokantoor in Meersen. We hebben ook vestigingen in Nederweert en Hoensbroek. Ook in Limburg bieden we een breed scala aan diensten aan, waaronder tuinontwerp en -aanleg, boomverzorging, groenonderhoud, terreininrichting en ecologisch advies. We werken voor een diverse klantenkring, waaronder overheden, bedrijven, zorginstellingen en particulieren.

Contact