CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Exploitatie en beheer van zorg- en cultuurlocaties

Het consultatiebureau, de prikpost, de fysio, de muziekschool, de vergaderplek van de wijk- of dorpsraad, de seniorengym…stel je voor dat ze geen onderdak hebben voor hun activiteiten. De lokale maatschappelijke impact zou groot zijn. Als eigenaar/beheerder van een MFC, cultureel- of gezondheidscentrum ben je je daar zeer van bewust. Daarom heb je een warm hart voor lokale initiatieven. Tegelijkertijd word jij afgerekend op de exploitatie. Is het een uitdaging om hierin een goede balans te vinden? Dan is exploitatie en beheer van Vebego Facility Solutions voor jou een professionele partner.

2020 Eb Zuyderland Algemeen 4

Professioneel beheer, risicodragende exploitatie, lokale betrokkenheid, frisse ideeën

Vebego Facility Solutions verzorgt in heel Nederland de professionele exploitatie en het facilitair beheer van diverse gezondheid- en cultuurcentra, zowel risicodragend als dienstverlenend. Met oog voor de lokale, maatschappelijke belangen realiseren we de beste voorzieningen en ontwikkelen we initiatieven om de bezettingsgraad te optimaliseren. Tegelijkertijd nemen we de kosten voor onderhoud, personeel en energie onder de loep zonder het serviceniveau aan te tasten. Maar we gaan ook nog een stap verder!

We ontwikkelen, bouwen en renoveren zelf ook vastgoed voor onderwijs-, zorg- en cultuurinstellingen die voldoen aan alle wensen en eisen van deze tijd, zoals flexibel ruimtegebruik, maximale hygiëne en luchtkwaliteit, lage onderhoudskosten en inzet van duurzame energie.

2020 Eb Zuyderland Gesprek Arts 3
2020 Eb Zuyderland Algemeen 23
2020 Eb Zuyderland Receptie 24
2020 Eb Zuyderland Algemeen 11
2020 Eb Zuyderland Techniek 4

Ontzorging bij de exploitatie van zorg- en cultuurlocaties

Zo ziet dat eruit:

Wij leveren professionals die je ondersteunen of volledig ontzorgen bij de volgende taken:

 • Het dagelijks beheer van de locatie
 • Het opstellen en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
 • Het overnemen, inplannen en/of aansturen van operationeel medewerkers
 • De inkoop en het beheer van leverancierscontracten
 • Contact met huurders en/of de verhuuradministratie
 • Het opvolgen van storingen en calamiteiten
 • Het ontwikkelen van initiatieven en/of het organiseren van evenementen om de exploitatie te verbeteren.

Zo maken we voor onze opdrachtgevers het verschil:

 • Deskundigheid
  We zijn al bijna 25 jaar ervaring succesvol in een efficiënt beheer en risicodragende exploitatie van diverse, multifunctionele gebouwen in de publiek-private sector.
 • Flexibiliteit
  Zowel voor de korte of lange termijn bieden we met de expertise en hands-on mentaliteit van onze gedreven professionals flexibele ondersteuning op maat op alle niveaus.
 • Persoonlijke aanpak
  In persoonlijke gesprekken brengen de wensen en belangen van alle stakeholders zorgvuldig in kaart. Eigen dienstmedewerkers die wij overnemen kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en een warm welkom.
 • Maatwerk
  We ontwikkelen exploitatieplannen op maat, met focus op kostenbeheersing en maximale service aan huurders en gebouwgebruikers.
 • Co-creatie
  Samen met onze partners ontwikkelen en realiseren we ideeën die bijdragen aan lokale cohesie, door concrete aan sport, gezondheid en cultuur gerelateerde initiatieven.

Onze ervaring & expertise

Of je kiest voor een gedeeltelijke uitbesteding van taken of kiest voor een turnkey oplossing ontwikkeld door Vebego Facility Solutions: het leidt gegarandeerd tot maximale service tegen acceptabele, voorspelbare kosten.

Overweeg jij om het facilitair beheer van jouw gebouwen uit te besteden? Neem nu contact met ons op, dan bespreken we geheel vrijblijvend de mogelijkheden!

Neem contact op
Pexels Andrea Piacquadio 789822