CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor
1606128211

Great work op High Tech Campus Eindhoven

Bij Vebego Facility Solutions geloven we dat succes wordt gedreven door geweldige mensen. Zo zijn we al 9 jaar trotse samenwerkingspartner van de High Tech Campus Eindhoven! Niet alleen wordt het ‘de slimste vierkante kilometer van Europa’ genoemd, in 2025 wil het ook de meest duurzame en innovatieve Campus van Europa zijn. Daarmee laat HTCE zien dat de liefde voor innovatie en de liefde voor milieu hand in hand kunnen gaan.

Op facilitair vlak wordt actief bijgedragen aan de duurzame ambities. Onze getalenteerde professionals op deze bijzondere locatie zijn de drijvende kracht achter de innovatieve en efficiënte facilitaire oplossingen die we bieden.

Ons doel is om samen met onze partners en de community een duurzame en innovatieve omgeving te creëren waar technologie en natuur samen komen om de toekomst te vormen. Zo worden verschillende duurzame ambities vertaald naar concrete initiatieven. Weten hoe wij Great work leveren en écht impact maken? Bekijk de video!

 

Meer nieuws

IMG 0416

Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’

01-02-2024
< 1 min.
Ton Goedmakers in podcast ‘Bloedband & Bedrijfsvoering’
Contractondertekening FMHaaglanden

Contract met FMHaaglanden, onderdeel Ministerie van Binnenlandse Zaken

29-01-2024
< 1 min.
Contract met FMHaaglanden, onderdeel Ministerie van Binnenlandse Zaken
AE7I1044A

Great work bij KPN

14-12-2023
< 1 min.
Great work bij KPN