Direct vrijblijvend facilitair advies?

Exploitatie van zwembaden en sportaccommodaties

Als eigenaar van sportvastgoed faciliteer je dat het liefst met de beste voorzieningen. Maar hoe breng je alle vragen, wensen, verwachtingen, belangen en budgetten in balans tot een sluitende begroting? Wij helpen je graag verder!

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij verzorgen in heel Nederland de exploitatie en het facilitair beheer van sportaccommodaties, zowel risicodragend als dienstverlenend. Met oog voor de lokale, maatschappelijke belangen realiseren we in zwembaden, sporthallen en gymzalen de beste voorzieningen, een optimale bezettingsgraad, beheersing van kosten voor onderhoud, personeel en energie en behoud of zelfs stijging van het serviceniveau.  

Meer informatie
Direct vrijblijvend exploitatie advies
Water Controle

Kies professioneel en persoonlijk sporthal- en zwembadbeheer


De volgende taken kunnen wij geruisloos en professioneel van je overnemen: 

 • Het dagelijks beheer van de accommodatie 
 • Het opstellen en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) 
 • Het overnemen, inplannen en/of aansturen van operationeel medewerkers 
 • De inkoop en het beheer van leverancierscontracten 
 • Contact met huurders plus de verhuuradministratie 
 • Het opvolgen van storingen en calamiteiten 
 • Het (risicodragend) optimaliseren van de exploitatie  

Wij werken bijvoorbeeld voor onderwijsinstellingen, gemeenten en beleggers met sportvastgoed. Zo maken wij voor hen het verschil:

 • Deskundigheid
  We zijn al ruim 25 jaar ervaring succesvol in een efficiënt beheer en risicodragende exploitatie van sportaccommodaties.
 • Flexibiliteit
  Zowel voor de korte of lange termijn bieden we experts met een hands-on mentaliteit voor alle niveaus voor en een optimaal beheer
 • Persoonlijke aanpak
  In persoonlijke gesprekken brengen de wensen en belangen van alle stakeholders zorgvuldig in kaart. Eigen dienstmedewerkers die wij overnemen kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en een warm welkom.
 • Maatwerk
  We ontwikkelen exploitatieplannen op maat, met focus op kostenbeheersing en maximale service aan huurders en gebouwgebruikers.
 • Co-creatie
  Samen met onze partners ontwikkelen en realiseren we ideeën die bijdragen aan lokale cohesie door concrete aan sport en gezondheid gerelateerde maatschappelijke initiatieven.
2020 Eb Pica Mare Zwemmen 81

Onze ervaring & expertise

Wij adviseren en ontzorgen eigenaars van sportvastgoed met professioneel, rendabel en zelfs risicodragend sporthalbeheer of zwembadbeheer. Of het nou gaat om het overnemen van operationele beheerstaken, de aansturing van personeel of het ontwikkelen van een strategie voor periodiek onderhoud of een hogere bezetting. Wij helpen je graag verder.

Meer weten?

Hulp nodig bij het beheer van jouw sportaccommodatie(s) of zwembad(en)? Neem nu contact met ons op, dan bespreken we geheel vrijblijvend wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Direct vrijblijvend exploitatie advies
2020 Eb Citta Fit Sporthal 70