CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

(Technisch) facilitaire medewerkers

Een vergaderruimte die klaar is voor gebruik, een aangenaam binnenklimaat, een goed gevulde koffieautomaat, een hygiënische, geordende werkomgeving, een efficiënte interne verhuizing. Dit is het veelzijdige takenpakket van de facilitair medewerker en het werkterrein van de professionals van Facility Solutions.

Facility medewerkers die waarde toevoegen

Professioneel facilitair beheer dat jouw corebusiness ondersteunt. Onze facilitair medewerkers maken het waar. Met een vriendelijke lach en kennis van zaken helpen ze jouw gebouwgebruikers waar ze kunnen. Ze zijn de ‘spin in het facilitaire web’, de oren en ogen op de werkvloer en hét aanspreekpunt voor al jouw operationele facilitaire zaken.

2019 Fm Ise 8

Hoe doen we dit?

Facilitaire medewerkers waren altijd al het ‘schaap met vijf poten’ en nu wordt steeds vaker ook hun bijdrage aan een optimale klantbeleving gevraagd. Wij weten deze facilitaire medewerkers met vakkennis én behulpzaamheid in hun genen te vinden én te binden. Als werkgever met een focus op een ‘great place to work’, besteden we veel aandacht aan coaching, training en intervisie, maar ook de borrel en sport en spel zijn traditie in onze organisatie. Zo houden we ons team gemotiveerd en werken de professionals bij ons en niet elders. 

Waarmee kunnen we je helpen?

Als expert in facility services weten we wat gebouwgebruikers prettig vinden én wat nodig is om jouw gebouw in optimale, veilige staat te houden. Namens jou geven onze facilitaire medewerkers dat graag handen en voeten. Maar ook op tactisch en strategisch niveau kunnen we je ontzorgen, bijvoorbeeld bij het efficiënt en klantvriendelijk inregelen van je (technisch) facilitair beheer. We zorgen bijvoorbeeld voor:

  • Een trendanalyse van KWIS-meldingen en structurele oplossingen
  • Professioneel contact met storingspartijen
  • Soepele samenwerking met andere single services, zoals receptie en servicedesk
  • Kostenefficiënt (meerjaren)onderhoud
  • Proactieve communicatie over de uitvoering van (technisch) onderhoud

Onze ervaring & expertise

Vebego Facility Solutions verzorgt (technisch) facilitair beheer voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten. In kantoor- en productieomgevingen, campussen, woningcorporaties, sportcomplexen en culturele instellingen. Met deze brede kennis en jarenlange ervaring staan we garant voor goede en betaalbare maatwerkoplossingen in (technisch) facilitair beheer.

Meer weten?

Meer weten over het (technisch) facilitair beheer van Vebego Facility Solutions? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
2020 Eb De Wereldster 30