Welkom op onze nieuwe site
Arbeidsparticipatie

Een gezonde leefomgeving kent vele facetten. Een inclusieve werkomgeving, waar mensen met een achterstand tot de reguliere arbeidsmarkt een fijne werkplek vinden, hoort daar ook bij. We combineren werken én leren in het groen, omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen een steentje kan bijdragen aan het mooier maken van onze wereld. Zoals diversiteit in de natuur een positief effect heeft, zo geloven wij erin dat waardevol werk de basis legt voor een zinvol leven en bijdraagt aan geluk en gezondheid.

 

terug naar Goed voor mensen
VebegoGroen GoedVoorMensen Arbeidsparticipatie

Hoe pakken wij dat aan?

Het belangrijkste in een inclusieve werkomgeving is een plek waar iedereen gewaardeerd wordt om wie hij is en wat hij doet. Nu en in de toekomst zullen we daarom banen bieden die belangrijk zijn voor iedereen die er een wil. Banen waar we ons inzetten om de biodiversiteit en ander natuurlijk kapitaal te verbeteren en te behouden.

Banen die onze medewerkers voldoening geven en ervoor zorgen dat ze een waardig leven leiden. Banen waarmee we onze klanten helpen uit te blinken in hun bedrijf, zodat we samen kunnen bijdragen aan een betere, gezonde samenleving voor iedereen. Naast inkomen, structuur en ritme bieden we daarmee iedereen de kans om een bijdrage te leveren aan die gezonde en groene omgeving, en creëren we duurzame werkgelegenheid.

Onze impact
VebegoGroen GoedVoorMensen Arbeidsparticipatie 1

Sociaal ondernemen met PSO 30+

< 1 min.
Sociaal ondernemen met PSO 30+
Zandbeek Vebego 3238

Groeien door juiste begeleiding & coaching

< 1 min.
Groeien door juiste begeleiding & coaching
Zandbeek Vebego 2382

Vitaal gezonde collega's

< 1 min.
Vitaal gezonde collega's
Statushouders Vebego Groen

Statushouders aan het werk

< 1 min.
Statushouders aan het werk
Meer informatie?

Wil je met ons van gedachte wisselen over hoe we samen kunnen werken aan een gezonde en groene leefomgeving waarin iedereen meedoet? 

Neem contact op
VebegoGroen Groenprofessional hart