Direct vrijblijvend facilitair advies?

Facilitaire diensten uitbesteden

Kosten besparen, de productiviteit verhogen, de kwaliteit verbeteren, verduurzamen... Wat jouw facilitaire opdracht ook is, je kunt hem met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij gaan altijd voor blije en gezonde mensen in hun werk- en leefomgeving.

Waarmee kunnen we je helpen?

Dit doen we op diverse manieren en niveaus: in een duurzaam en strategisch samenwerkingsmodel als IFM (Integrated Facility Management) of Managing Agent, maar ook door uitbesteding van single facility services en op project-/ interimbasis.  

Meer informatie
Direct vrijblijvend facilitair advies
AE7I4669A

Facilitaire diensten uitbesteden: hoe doe je dit? 

Door middel van een business canvas, één of meer strategische sessies of een facilitaire scan brengen we samen met jou en eventuele stakeholders in kaart hoe jouw facilitaire organisatie ervoor staat. Ook bespreken we de ambities en uitdagingen van jouw organisatie voor de toekomst en welk uitbestedingsmodel daar het beste bij past. Vervolgens ontwikkelen we een routekaart om het maximale verbeterpotentieel te benutten. Bijvoorbeeld door als Managing Agent strakker te sturen op resultaten van je leveranciers of door als IFM-partner ketensamenwerking aan te jagen. 

Bekijk de voordelen van uitbesteden voor jouw organisatie:

 • Meer focus op jouw kernactiviteiten
  Doe wat jij het beste kan, dan doen wij dat ook. De productiviteit stijgt aantoonbaar bij organisaties waar facility management onverdeelde aandacht krijgt.
 • Kostenefficiëntie
  Bij IFM betaal je zelf maar één partij en vermijd je dubbele functies. Gecombineerd met ketenintegratie leidt dit bijna altijd tot meer dienstverlening voor hetzelfde budget.
 • Bespaar tijd
  De waan van de dag kan tijdrovend zijn en je afleiden van je middellange en lange termijndoelen. Door uitbesteding bespaar je tijd en behoud je focus op wat jij belangrijk vindt.
 • Behoud flexibiliteit
  Je hebt slechts een kleine regie-organisatie nodig. Vebego Facility Solutions is wendbaar en beweegt flexibel mee met de ontwikkelingen in jouw organisatie.
 • Goed werkgeverschap
  Een prettige, goed gefaciliteerde werkomgeving draagt bij aan een sterk imago als werkgever, tevreden medewerkers, minder ziekteverzuim en verloop.
 • Overname medewerkers
  Bij uitbesteding is overname van eigen dienstmedewerkers een belangrijk thema. Wij begrijpen dat en begeleiden jouw medewerkers zorgvuldig naar een werkplek die perfect bij hen past. Met veel persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden nemen we hen mee in onze Great work ambitie en blijven ze gemotiveerd om het beste van zichzelf te geven voor jouw organisatie.

Onze verhalen

Header Parnassia

Managing agent bij Parnassia Groep

Per 1 januari 2021 is Vebego verantwoordelijk voor de operationele facilitaire dienstverlening van Parnassia Groep. 34 locatiebeheerders en 10 facilitair managers zijn bij Vebego in dienst getreden.

Lees het hele klantverhaal
1606128211

Managing agent bij High Tech Campus Eindhoven

Met dit outsourcingsmodel hebben we volledige vrijheid om facilitaire partners te selecteren en houden we regie over “wat” er geleverd wordt aan onze huurders. Tegelijkertijd hoeven we ons niet te bemoeien met het “hoe”.

Lees het hele klantverhaal
KPN Hoofdkantoor (1)

Facilitaire ketensamenwerking bij KPN

65 facilitair professionals van Vebego werken vanuit één ambitie met collega’s van KPN Real Estate Services en schoonmaak-, beveiliging-, catering- en afvalpartners samen om die ‘best place to work’ mogelijk te maken.

Lees het hele klantverhaal

Onze ervaring & expertise

Wij bieden Facility Management voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten, voor kantoor-en productieomgevingen, campussen, zorg, woningcorporaties, sportcomplexen, culturele instellingen en zelfs stations. Met deze kennis en ervaring staan wij garant voor perfecte maatwerkoplossingen.

Meer weten?

Overtuigd van de meerwaarde van Facility Solutions? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Direct vrijblijvend facilitair advies
Financieel Administratief Medewerker