CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Administratief beheer

Als vastgoedeigenaar ben je op veel fronten actief. Met gebouwonderhoud, met verduurzaming, met het aantrekken van nieuwe huurders, met de impact van corona op de bezettingsgraad… Tegelijkertijd heb je de zorg voor je bestaande huurders. Zij zijn je stabiele bron van inkomsten, hen wil je tevreden houden. Een foutloos en efficiënt administratief beheer op maat is daarbij een absolute must. Kom je hiervoor handen tekort? Besteed het dan uit aan Vebego Facility Solutions.

2019 Fm Ise 21

Hoe doen we dit?

Een huurcontract aanpassen omdat de huurder meer of minder m² wil afnemen? Servicekosten naar alle huurders terugboeken vanwege de lockdown? Een prijsverhoging voor duurzame koffie doorvoeren? Als dit rekenwerk niet herleidbaar en één keer goed plaatsvindt, is irritatie en extra werk het gevolg. Herkenbaar? Het kan ook anders! Wij gaan namelijk voor Great Work. Je bouwt met minimale inspanning aan de tevredenheid en het vertrouwen van jouw huurders en een optimale samenwerking met jouw contracted suppliers.

Administratief beheer is een taak die Vebego Facility Solutions vaak uitvoert in combinatie met technisch beheer en facilitair beheer in de rol van managing agent. Als jouw managing agent zijn wij het gezicht naar huurders, eindgebruikers en contracted suppliers en voeren wij de regie over jouw bestaande contracten met hen.

2019 Fm Projectmanagement 5

Waar kunnen we je mee kan helpen?

Administratief professionals van Vebego Facility Solutions zijn o.a. inzetbaar voor de volgende beheertaken:

  • het opstellen en beheren van huurcontracten
  • het verzorgen van periodieke facturen voor huur en servicekosten
  • het beheren van contracten met contracted suppliers
  • het verzorgen van betalingen aan contracted suppliers
2019 Fm Eurocontrol 13

Dit zijn de voordelen

Het uitbesteden van het administratief beheer bied je direct ontzorging van diverse operationele en tactische administratieve taken. Als managing agent waken wij over de performance alsof het ons eigen gebouw betreft en over de contractafspraken alsof het onze eigen contracten zijn. Uiteraard hou jij op de achtergrond altijd grip op de zaak.

Van operationeel tot strategisch niveau realiseren we administratief maatwerk, tevreden huurders, een stabiele cashflow en daarmee waardevastheid van jouw vastgoedinvestering.

Onze ervaring & expertise

Vebego Facility Solutions heeft ruim 30 jaar ervaring met diverse beheertaken voor opdrachtgevers met vastgoed in heel Nederland. We zijn actief in meerdere segmenten waaronder kantoorvastgoed, onderwijsvastgoed, sportvastgoed en cultureel vastgoed.

Met deze kennis en ervaring en betrouwbare partners staat Vebego Facility Solutions garant voor een optimaal administratief beheer van jouw vastgoedobject. Overweeg jij om het administratief beheer van jouw vastgoed uit te besteden? Neem dan nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
Over Facility Solutions
2019 Fm Eci 5