GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Facilitair beheer

Een gastvrij en verzorgd ontvangst, een aangenaam binnenklimaat, goede koffie, optimale hygiëne, ruime parkeerfaciliteiten, veilig en supersnel internet… Vebego Facility Solutions weet precies wat het verblijf in jouw pand prettig maakt voor huurders. En als ze andere vragen, wensen of klachten hebben, is onze servicedesk namens jou altijd voor hen bereikbaar met adequate, klantvriendelijke service op maat.

2019 Fm Ema 21

Waar kunnen we je mee kan helpen?

Jouw budget en de wensen van jouw huurders bepalen hoe wij ons dienstenpakket samenstellen. Van zorgen voor de ‘poppetjes’  tot het ontwikkelen van een compleet gastvrijheidsconcept, passend bij jouw reputatie, jouw pand en jouw huurders: wij regelen het voor je. Facilitair beheer van Vebego Facility Solutions leidt altijd tot een aangenaam verblijf in jouw gebouw.

Van operationeel tot strategisch niveau kunnen we taken van je overnemen om je te ontzorgen en/of het facilitair beheer efficiënter en klantvriendelijker te organiseren. We zorgen bijvoorbeeld voor:

  • Een receptie- of servicedesk die altijd bemand is
  • Een adequate, klantvriendelijke reactie op vragen, verzoeken en bijzondere omstandigheden
  • Contractbeheer van o.a. schoonmaakonderhoud, catering, beveiliging en groenvoorziening
  • Een optimale inrichting en onderlinge afstemming van facilitaire diensten
  • Frisse gastvrijheidsconcepten om je huurders mee te verrassen

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Echte gastvrijheid kun je niet leren. Dat moet in de genen zitten. Technisch onderhoud kun je wel leren, maar technische vakmensen zijn schaars. Wij bieden kwaliteit en continuïteit door te focussen op mensen. Niet alleen op huurders, maar ook op onze medewerkers. Vebego Facility Solutions selecteert de juiste mensen voor de juiste plek en biedt hen veel persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden.

Onze ervaring & expertise

Vebego Facility Solutions verzorgt het facilitair beheer van een groot aantal gebouwen in Nederland. Niet alleen kantoorcomplexen op A-locaties, maar ook campussen, gemeentelijke sportaccommodaties en zwembaden en culturele instellingen.

Met deze kennis en ervaring staat Vebego Facility Solutions garant voor goede en betaalbare maatwerkoplossingen in facilitair beheer. Overtuigd van onze meerwaarde? Neem nu contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op
Over Facility Solutions
2017 Atos 5