Direct vrijblijvend facilitair advies?

Vastgoed beheer

Als belegger in vastgoed heb je veel voorwerk gedaan voordat je eigenaar werd van een pand met potentie. Je hebt een zorgvuldige analyse gemaakt van het gebouw en de locatie, de regionale vastgoedmarkt en het potentieel aan huurders verkend. Hiermee heb je de basis gelegd voor een goed rendement voor jou en/of je partners. Maar dan begint pas het echte werk: het werven en vasthouden van huurders. Want een pand zonder huurders is geen waardevaste belegging voor de lange termijn.

Van pand met potentie naar waardevaste belegging

We zijn gewend om altijd te denken en te werken vanuit de beleving van de gebouwgebruiker. Onze focus om huurders meerwaarde te bieden, leidt tot meer tevredenheid en dat draagt bij aan de waardevastheid van jouw investering. Onze vastgoedexperts denken graag met je mee over de invulling van de exploitatie. Zo bouwen we samen vanaf de eerste dag aan de ideale ambiance voor je huurders en een optimaal rendement voor jou en je partners.

Meer informatie
Direct vrijblijvend vastgoed advies
2019 Fm Eci 10

Waarmee kunnen we je helpen?

Van operationeel tot strategisch niveau ondersteunen onze professionals in vastgoedexploitatie je bij het realiseren van waardevastheid of zelfs waardevermeerdering van jouw investering. In samenwerking met geselecteerde verhuurmakelaars kunnen we direct de volgende operationele en tactische taken uit handen nemen:

  • Het verzorgen van bezichtigingen voor potentiële huurders
  • Het voeren van contractonderhandelingen met huurders
  • Het beheren van huurderscontracten en verzorgen van de huurdersadministratie
  • Het uitvoeren van tevredenheidsonderzoeken onder huurders
  • Liever het hele gebouw in één keer verhuren? Ook dat kan!
2019 Fm Eci 8

Hoe doen we dit?

De specs van jouw vastgoed en jouw ambities zijn ons vertrekpunt. Ze bepalen hoe en in welke segmenten wij op zoek gaan naar passende huurders. We adviseren je welke faciliteiten of huisvestingsconcepten onderscheidend zijn om goede huurders te binden en helpen je bij de doorontwikkeling daarvan. Bij Vebego Facility Solutions ben je altijd verzekerd van lokale/regionale kennis van de vastgoedmarkt en professionele ondersteuning bij jouw exploitatie.

Onze verhalen

3359 Krant High Tech Campus Eindhoven Hh Htc5 Pijl

Managing agent bij High Tech Campus Eindhoven

In het Managing Agent Model hebben we de perfecte tussenweg gevonden. Met dit outsourcingsmodel hebben we volledige vrijheid om facilitaire partners te selecteren en houden we regie over “wat” er geleverd wordt.

Lees het hele klantverhaal
KPN Hoofdkantoor (1)

Facilitaire ketensamenwerking bij KPN

65 facilitair professionals van Vebego werken vanuit één ambitie met collega’s van KPN Real Estate Services en schoonmaak-, beveiliging-, catering- en afvalpartners samen om die ‘best place to work’ mogelijk te maken.

Lees het hele klantverhaal
Header Parnassia

Managing agent bij Parnassia Groep

Per 1 januari 2021 is Vebego verantwoordelijk voor de operationele facilitaire dienstverlening van Parnassia Groep. 34 locatiebeheerders en 10 facilitair managers zijn bij Vebego in dienst getreden.

Lees het hele klantverhaal

Onze ervaring & expertise

Vebego Facility Solutions verzorgt vastgoedexploitatie en vastgoedbeheer voor opdrachtgevers in heel Nederland, in samenwerking met regionale/lokale partners. We zijn actief in meerdere segmenten waaronder kantoorvastgoed, onderwijsvastgoed, sportvastgoed en cultureel vastgoed. Met deze kennis en ervaring en betrouwbare partners staat Vebego Facility Solutions garant voor een optimale exploitatie van jouw vastgoedobject.

Kan de exploitatie van jouw vastgoed beter of besteed je het liever uit? Neem dan nu contact met ons, dan bekijken we samen geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Direct vrijblijvend vastgoed advies
2019 Fm Ema 6