CFORCHARLIE GIIO Appscreen 01 2000X1266

Lees meer over onze innovatieve hybride werkplekoplossing GIIO

Van het reserveren van een werkplek of parkeerplaats tot het bestellen van een lunch voor een gast die met een QR-code meteen op de juiste kostenplaats wordt geboekt: het kan via GIIO.

GIIO
GIIO regelt jouw ideale werkdag op kantoor

Vastgoedexploitatie

Als belegger in vastgoed heb je veel voorwerk gedaan voordat je eigenaar werd van een pand met potentie. Je hebt een zorgvuldige analyse gemaakt van het gebouw en de locatie, de regionale vastgoedmarkt en het potentieel aan huurders verkend. Hiermee heb je de basis gelegd voor een goed rendement voor jou en/of je partners. Maar dan begint pas het echte werk: het werven en vasthouden van huurders. Want een pand zonder huurders is geen waardevaste belegging voor de lange termijn.

Van pand met potentie naar waardevaste belegging

We zijn gewend om altijd te denken en te werken vanuit de beleving van de gebouwgebruiker. Onze focus om huurders meerwaarde te bieden, leidt tot meer tevredenheid en dat draagt bij aan de waardevastheid van jouw investering. Onze vastgoedexperts denken graag met je mee over de invulling van de exploitatie. Zo bouwen we samen vanaf de eerste dag aan de ideale ambiance voor je huurders en een optimaal rendement voor jou en je partners.

Architecture Structure Sky City Skyscraper Urban 1114666 Pxhere.Com

Waarmee kunnen we je helpen?

Van operationeel tot strategisch niveau ondersteunen onze professionals in vastgoedexploitatie je bij het realiseren van waardevastheid of zelfs waardevermeerdering van jouw investering. In samenwerking met geselecteerde verhuurmakelaars kunnen we direct de volgende operationele en tactische taken uit handen nemen:

  • Het verzorgen van bezichtigingen voor potentiële huurders
  • Het voeren van contractonderhandelingen met huurders
  • Het beheren van huurderscontracten en verzorgen van de huurdersadministratie
  • Het uitvoeren van tevredenheidsonderzoeken onder huurders
  • Liever het hele gebouw in één keer verhuren? Ook dat kan!

Hoe doen we dit?

De specs van jouw vastgoed en jouw ambities zijn ons vertrekpunt. Ze bepalen hoe en in welke segmenten wij op zoek gaan naar passende huurders. We adviseren je welke faciliteiten of huisvestingsconcepten onderscheidend zijn om goede huurders te binden en helpen je bij de doorontwikkeling daarvan. Bij Vebego Facility Solutions ben je altijd verzekerd van lokale/regionale kennis van de vastgoedmarkt en professionele ondersteuning bij jouw exploitatie.

Onze ervaring & expertise

Vebego Facility Solutions verzorgt vastgoedexploitatie en vastgoedbeheer voor opdrachtgevers in heel Nederland, in samenwerking met regionale/lokale partners. We zijn actief in meerdere segmenten waaronder kantoorvastgoed, onderwijsvastgoed, sportvastgoed en cultureel vastgoed. Met deze kennis en ervaring en betrouwbare partners staat Vebego Facility Solutions garant voor een optimale exploitatie van jouw vastgoedobject.

Kan de exploitatie van jouw vastgoed beter of besteed je het liever uit? Neem dan nu contact met ons, dan bekijken we samen geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Neem contact op
Over Facility Solutions
2019 Fm Ema 6