ICT-reiniging

Beeldschermen, toetsenborden en computermuizen: verschillende flexwerkers in jouw gebouw maken er dagelijks gebruik van. Dit maakt kantoorapparatuur een bron van bacteriën. Met ICT-reiniging voorziet onze partner alle werkplekken van een uitgebreide opfrisbeurt. Dat draagt bij aan een schone, veilige en gezonde omgeving waar jouw medewerkers met plezier kunnen werken.

PLACEHOLDER

Professionele reiniging

Technologie... we kunnen er niet meer zonder. Iedereen gaat ervan uit dat devices eindeloos blijven functioneren, maar dat is helaas niet het geval. Hoe intensiever kantoorapparatuur gebruikt wordt, hoe sneller het vervuild raakt. En dat is uiteraard niet goed voor de hygiëne.

Kantoorgebouwen beschikken steeds meer over flexwerkplekken, waar veel mensen komen en gaan. Stof, vuil en kruimels blijven achter in toetsenborden. En bacteriën verspreiden zich op telefoons, beeldschermen, printers en computermuizen. Kortom, professionele ICT-reiniging is periodiek echt nodig.

Hygiënische (flex)werkplekken

Iedere dag reinigen onze medewerkers alle gebruikte bureaus. Afhankelijk van de drukte en de hoeveelheid flexwerkplekken in jouw kantoorpand, adviseren wij om minimaal twee keer per jaar een professionele ICT-reiniging te laten doen. Zo ben je niet alleen zeker van frisse en schone werkplekken, maar zorg je ook voor een hygiënische en veilige werkomgeving voor jouw medewerkers.

Omdat de reiniging van kantoorapparatuur specialistisch werk is en verder gaat dan een standaard schoonmaakbeurt, schakelen wij hier een van onze gerenommeerde partners voor in.

Met ICT-reiniging door Vebego Cleaning Services:

  • beperk je vervelende storingen aan kantoorapparatuur
  • kun je de levensduur van technische apparaten verlengen
  • krijg je professioneel advies van onze gespecialiseerde partner
  • zorg je voor representatieve en schone werkplekken
  • draag je bij aan een veilige en gezonde werkomgeving voor je medewerkers