Vebego Cleaning Services, professioneel schoonmaakbedrijf in Arnhem

Vebego Cleaning Services is een schoonmaakbedrijf in Arnhem dat gespecialiseerd is in professionele schoonmaak. We kunnen voor al je behoeften op het gebied van facility management zorgen. Zo creëren we niet alleen een schone en veilige omgeving, maar ook meer werkplezier en comfort. Daar wordt iedereen toch blij van?

Schoonmaakbedrijf Arnhem

Schoonmaken met vertrouwen

Samenwerken met Vebego Cleaning Services betekent partnerschap. We bestaan al meer dan 70 jaar, omdat we doen wat we zeggen te zullen doen. Door onze expertise in schoonmaakdiensten en specialistische reiniging, bieden wij een professionele en complete oplossing voor al jouw wensen. Van kantoren, scholen en ziekenhuizen tot treinen, Schiphol en hotels. We maken op regelmatige basis schoon, op tijdstippen die je schikken. Of op ad hoc basis wanneer dat het meest nodig is. Als schoonmaakbedrijf in Arnhem zetten we ons dagelijks in om iedere omgeving schoon en veilig te maken.

Persoonlijk partner met kennis

Vebego Cleaning Services is de schoonmaakpartner die je echt bijstaat. Dat is waar we voor staan en dat zie je terug in onze dienstverlening. Wij denken mee en handelen proactief. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Door onze jarenlange ervaring kennen we vrijwel iedere situatie. Daarom is het mogelijk om allerlei soorten panden schoon te maken. We ondersteunen ook bij overige facilitaire diensten, met de nieuwste technieken en de meest gastvrije medewerkers. Zodat jouw pand gezond is voor jouw mensen.

Schoonmaakbedrijf Arnhem tot je dienst

Vebego Cleaning Services is een professioneel schoonmaakbedrijf in Arnhem dat met je meedenkt, proactief handelt en een positieve bijdrage levert aan mens en maatschappij. Een echt familiebedrijf dat zich richt op de behoeften van de klant, dat snel schakelt, prestaties neerzet en voorop blijft lopen. Het eindresultaat is altijd schoon, zonder enige moeite voor jou. Alle oppervlakten worden gereinigd, het afval verwijderd en de vloeren netjes behandeld. De schoonmakers van Vebego Cleaning Services zijn toegewijd en staan op elk moment voor je klaar.

Over Vebego Cleaning Services

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

  • Vooruitstrevend in schoonmaak
  • Initiatiefnemer & oplossingsgericht
  • Flexibele facilitaire diensten

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over dienstverlening

Contact
Contact