Vebego Cleaning Services is jouw schoonmaakbedrijf in Heerlen

We zijn een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven, regio Brabant. Op het gebied van facilitair kunnen we alles voor je verzorgen. En dat doen we graag. De schoonmakers van Vebego Cleaning Services gaan elke dag met plezier aan het werk om jouw kantoorpand, schoolgebouw of zorginstelling schoon en veilig te maken.

Schoonmaakbedrijf Heerlen

Professionele schoonmaakservice

Bij Vebego Cleaning Services profiteer je van de voordelen van een professionele schoonmaakservice op maat. We beschikken over de juiste mensen en middelen om diverse ruimtes in een pand schoon te maken. Werken met kwaliteitsproducten is belangrijk om je werkplek gezond te houden. En we zijn niet alleen snel, maar ook zeer grondig in onze schoonmaak. Bovendien hebben we ons gespecialiseerd in het schoonmaken van verschillende soorten gebouwen. Kantoor- of schoolgebouw: Je zult niet teleurgesteld worden!

Schoon, veilig en gezond

We maken niet alleen schoon. We pakken ook overige facilitaire taken op, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Al onze schoonmakers zijn goed opgeleid en ervaren. Bovendien zijn ze uitgerust met de juiste tools. Als ervaren schoonmaakbedrijf in Heerlen kun je erop vertrouwen dat wij je bedrijfspand schoon, veilig en gezond houden. We hebben door het hele land schoonmakers in onze vloot, dus we zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. En met onze flexibele planning kun je Vebego Cleaning Services altijd inzetten!

Schoonmaakbedrijf Heerlen

Vebego Cleaning Services levert schoonmaakoplossingen en specialistische reiniging om aan al je behoeften te voldoen. Van kantoorschoonmaak tot sanitaire reiniging, hygiëne in de zorg, industrie en meer. We investeren in duurzaam partnerschap, waarbij we onze mensen samen laten ontwikkelen en groeien. Als professioneel schoonmaakbedrijf in Heerlen pakken we alle facilitaire zaken voor je op, van het buitenzetten van het vuil tot het specialistisch reinigen van vloeren. Kortom, we kunnen elke klus klaren.

Over Vebego Cleaning services

Vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. En die rol koesteren we. Elke dag weer zetten wij ons op verschillende plekken in voor een schoon Nederland. Maar dat gaat niet vanzelf. Dag en nacht zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijkse leven.

  • Flexibele facilitaire diensten
  • Betrouwbaar & duurzaam partnerschap
  • Een schonere toekomst

Samenwerken?

Kom in contact met een van onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over dienstverlening

Contact
Contact