ISO 9001-certificering

Great work. Voor great results. Dat is waar Vebego Cleaning Services voor staat. Want wij vinden het belangrijk dat ons werk continu op niveau blijft. De ISO 9001-certificering laat zien dat wij gaan voor kwaliteit. Als onderdeel van onze certificaten en keurmerken.

ISO 9001 Logo (1)

Wat is ISO 9001?

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement die organisaties helpt om aan de eisen met betrekking tot klanttevredenheid en continue verbetering te voldoen. Het legt de basis voor het implementeren van effectieve processen binnen een organisatie, die gericht zijn op het leveren van producten en diensten die voldoen aan de eisen van klanten en andere belanghebbenden.

Wat doen we?

Great results bereik je alleen samen. Daarom kijkt Vebego Cleaning Services samen met opdrachtgevers heel gericht hoe we ons werk kunnen verbeteren. Door ons onder te dompelen om te achterhalen hoe we waarde toevoegen met schoonmaak. Daarnaast investeren we in onze mensen en in ons werk. Om meer te kunnen betekenen. Ook kijken we waar aanpassingen nodig zijn of verbeteringen kunnen doorvoeren. Zodat we voldoen aan de eisen van onze opdrachtgevers.

Vebego Cleaning Services heeft een kwaliteitsmanagementsysteem dat is ingericht voor het organiseren en uitvoeren van schoonmaak, glasbewassing, gevelonderhoud, specialistische reinigingsdiensten en aanverwante facilitaire diensten.

Vebego Schoonmaakdiensten Food Home Transparant

Wat is het resultaat?

Door te voldoen aan de eisen van ISO 9001 kunnen organisaties hun kwaliteitsprestaties verbeteren, risico's verminderen, efficiëntie verhogen en concurrentievoordeel behalen. De norm omvat principes zoals klantgerichtheid, betrokkenheid van medewerkers, procesbenadering, systeembenadering van management en continue verbetering, die allemaal bijdragen aan het succes en de duurzaamheid van een organisatie.

Benieuwd naar de certificering?

Deze certificering ondersteunt ons al jarenlang in onze werkzaamheden in het algemeen en in het  continue verbeteren en beheersen van risico’s in het bijzonder. 

Bekijk het ISO 9001 certificaat van Vebego Cleaning Services
Bekijk het ISO 9001 certificaat van Vebego Participatie