Keurmerk Schoon

Iedereen moet eenvoudig een betrouwbare schoonmaakpartner kunnen kiezen. Met Keurmerk Schoon kun je ervan uitgaan dat je kiest voor kwaliteit en professionaliteit. Daarom zijn wij trots dat wij dit certificaat mogen voeren. Als onderdeel van al onze certificaten en keurmerken.

Logo Keurmerk Schoon (3)

Wat betekent Keurmerk Schoon?

Keurmerk Schoon staat voor professionaliteit en financiële betrouwbaarheid. De bedrijven met dit keurmerk houden zich aan wet- en regelgeving, gaan professioneel om met hun medewerkers, en hebben de financiële en personele administratie op orde. Ook dragen ze bij aan een duurzame marktwerking.

Wat doen we?

Schoonmaak- en glazenwassersbedrijven die lid zijn van Schoonmakend Nederland zijn in het bezit van het Keurmerk Schoon. Wij houden ons aan wet- en regelgeving, gaan netjes om met ons personeel en hebben de financiële en personele administratie op orde.

 

Ook Vebego Cleaning Services en Vebego Participatie zijn in het bezit van het Keurmerk Schoon. Dat verkrijg je niet alleen door lidmaatschap van de branchevereniging; ook omdat we minimaal 1x per jaar getoetst worden door een onafhankelijke keuringsinstantie op de volgende onderdelen:
- de financiële en personele administratie conform NEN4400-1

- de schoonmaak CAO, of wij deze juist toepassen

- wij investeren in de vakbekwaamheid van onze collega’s

- wij onze contractverplichtingen nakomen

- wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag hebben ondertekend en uitvoeren

- de juiste verzekeringen hebben afgesloten

 

Klik hier voor meer informatie over Keurmerk Schoon.

 

Vanuit Vebego Cleaning Services en Vebego Participatie nemen wij actief deel aan de diverse commissies en platformen. Zodat we steeds op de hoogte zijn en blijven van relevante ontwikkelingen. Door deze deelname proberen we ook waar mogelijk het beleid van de overheid te beïnvloeden. Voor een overzicht van de commissies en platformen, als ook welke collega’s hier in deelnemen, zie hier.

VEBEGO Gevelinspectie

Wat is het resultaat?

Keurmerk Schoon laat zien dat we professioneel te werk gaan en betrouwbaar zijn. Dat we sociaal verantwoord, respectvol en eerlijk onze dienstverlening aannemen en uitvoeren. En dat we zorg dragen voor onze medewerkers. Met als resultaat great schoonmaakwerk met great results.