SCL Certificaat – Glas & Gevel

Veiligheid staat bij ons voorop. Voor alle betrokkenen bij schoonmaakwerkzaamheden. Met als resultaat dat we het SCL Certificaat Trede 2 hebben voor de Business Unit Glas & Gevel. Als onderdeel van onze certificaten en keurmerken.

NEN SCL Logo (2)

Wat is het SCL Certificaat?

Met het SCL Certificaat (Safety Culture Ladder of Veiligheidsladder) kunnen organisaties meten hoe er intern bewust (of onbewust) wordt omgegaan met veiligheid en gezondheid en waar dat nodig is verbeteren. Met het certificaat maken organisaties het mogelijk om bewuster te handelen om zo het aantal onveilige situaties te verlagen en incidenten te voorkomen. Veiligheid gaat namelijk verder dan alleen regels. Het moet terugkomen in de bedrijfscultuur, houding en gedrag.

Wat doen we?

Veiligheid is voor Vebego erg belangrijk. Voor zowel onze mensen als onze opdrachtgevers en hun medewerkers of gebruikers van het pand. Alle collega’s zijn op de hoogte van de regels en procedures die gelden. Zodat alle betrokkenen tijdens de werkzaamheden veilig kunnen werken. Binnen en buiten.

Vebego Glasbewassing Alles Onder Een Dak

Wat levert het op?

Het SCL-certificaat laat zien dat we veiligheid serieus nemen. Zodat onze collega’s van technisch en esthetisch gevelonderhoud en specialistische reiniging veilig en gezond kunnen werken. Bovendien zijn onze mensen bewust van de mogelijke gevaren, zodat ze proactief kunnen handelen als dat nodig is.

Benieuwd naar het certificaat?

Naar het SCL certificaat (Glas en Gevel)