Reinigen van linnengoed

Dat Vebego Cleaning Services ontzorgt blijkt uit onze vele aanvullende diensten, waaronder het reinigen van linnengoed. De logistiek rondom het wasproces nemen wij volledig uit handen. We zorgen dat de schone en vuile was van én naar jouw hotelkamers of bungalows gaat, in de juiste aantallen en vorm. Daarbij checken wij altijd op hygiëne én kwaliteit.

PLACEHOLDER

Hospitality voorop

Van enorm vakantiepark tot kleinschalig hotel: wij snappen waar hospitality om draait. De wasserij verzorgt de reiniging van het linnengoed, Vebego Cleaning Services regelt de complete logistiek eromheen. Bedlinnen, handdoeken, saunalakens en badmatten: alles wat je tegenkomt op het gebied van linnengoed faciliteren wij. Indien gewenst maken we ook de bedden op en zetten we guest supplies klaar.

Belangrijk is dat het linnengoed voldoet aan de kwaliteitseis. Frisse en schone lakens zonder scheuren of vlekken dragen namelijk sterk bij aan een positieve gastbeleving. Maar we doen meer. Onze medewerkers hebben aandacht voor jouw gasten. Vaak zit het in de kleine dingen. Van een vriendelijke begroeting tot een helpende hand.

 

Duurzame en efficiënte organisatie

Bij grote campings, vakantie- en bungalowparken maken onze medewerkers gebruik van kleine elektrowagentjes. Vebego Cleaning Services kiest bewust voor een duurzame vervoersoplossing met meerdere containers, zodat wij efficiënt ons werk op jouw locatie kunnen organiseren. In hotels maken we gebruik van (gesloten) werkwagens voor de transport van het linnen en de guest supplies. Ontmoeten wij een gast op onze route, dan zijn wij ook daar jouw visitekaartje!

De reiniging zelf stemmen we rechtstreeks af met de wasserij. Samen maken we duidelijke logistieke afspraken. Additioneel kunnen wij ook een stukje voorraadbeheer doen, waarbij onze schoonmakers proactief signaleren of andere facilitaire werkzaamheden op zich nemen. Voor jou een extra last, voor ons een extra taak.

Met het reinigen van linnengoed door Vebego Cleaning Services:

  • word je ontzorgd in het reinigen van linnengoed en het logistieke wasproces
  • heb je linnengoed zonder scheuren of vlekken dat voldoet aan de kwaliteitseis
  • werk je aan een optimale beleving voor jouw gasten
  • kies je voor een duurzame vervoersoplossing en efficiënte werkorganisatie
  • kun je voorraadbeheer uitbesteden, waardoor je zelf tijd en moeite bespaart