Ontwerp Zonder Titel

Vebego Cleaning Services: de kracht van het collectief benut

Per 2023 maken wij optimaal gebruik van de kracht van het collectief. De acht schoonmaakbedrijven van Vebego gaan namelijk verder als één bedrijf: Vebego Cleaning Services. Samen bouwen wij aan een sterker merk en breiden wij onze dienstverlening uit met verschillende specialismen. Zo dragen we zorg voor jou en jouw omgeving, met alle kennis onder één dak.

Door de samenvoeging kan Vebego Cleaning Services nog meer  maatwerk leveren en werken op basis van jouw behoeften en prioriteiten. 

Of het nu gaat over kantorenschoonmaak, clean-roomschoonmaak, schoonmaken in de voedingsmiddelenindustrie, glasbewassing of gevelreiniging: steeds leggen we de lat van onze kwaliteit van schoonmaakwerk hoger. Doelgericht, procesmatig, op maat en innovatief. Dat levert great results op.

De samenvoeging zorgt ook voor great jobs: meer betekenisvolle banen, meer ontwikkelkansen voor onze medewerkers en altijd passend werk voor iedereen die een baan wil.
Zo zorgen we voor onze medewerkers, onze klanten en onze omgeving. Great work.

 

Gevormd uit 9 schoonmaakbedrijven 
Vebego Cleaning Services is een samenvoeging van de bedrijven Hago Nederland, Westerveld, Stoffels Bleijenberg, Hago Rail Services, Hago Food & Industry, Fortron, Balanz Facilitair. Deze bedrijven maakten al deel uit van de Vebego Group, maar gaan dus nu op in de nieuwe organisatie Vebego Cleaning Services. Daarnaast zal schoonmaakbedrijf hectas per 1 april 2023 worden toegevoegd aan Vebego Cleaning Services. Per 1 januari 2024 wordt ook Hago Airport Services officieel onderdeel van de nieuwe organisatie.

Meer nieuws

Kissi (14)
Sociaal ondernemen, greatwork, arbeidsparticipatie

Van collega's tot eeuwige vriendschap

17-09-2023
< 1 min.
Van collega's tot eeuwige vriendschap
Newbees Landscape

De werkplek waarin mensen zich veilig voelen.

14-09-2023
< 1 min.
De werkplek waarin mensen zich veilig voelen.
Sven Bloem Header

Aan de slag met inclusiviteit - Interview met Sven Bloem

04-09-2023
< 1 min.
Aan de slag met inclusiviteit - Interview met Sven Bloem